Skocz do zawartości

Jaki katalog

seo-ninja

Sprecyzowany katalog  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jaką kategorię?

• Nieruchomości
      2
    • Motoryzacja
      2
    • Rozrywka
      5
    • Finanse etc.
      3
    • Fotografia
      3
    • Pozycjonowanie
      2
    • Katalog katalogów ;)
      16
    • Usługi
      13

Rekomendowane odpowiedzi

katalog katalogów, to będzie moim zdaniem słaby pomysł... będziesz miał wysyp super niemoderowanych katalogów DonMini, które dziś będą za za miesiąc już nie to ci się odechce

może bardziej turystyka, budownictwo, medycyna?

@kaiba, tak jak w przypadku katalogu, który mam w stopce, ten drugi również będzie moderowany należycie. Ja po prostu usuwam coś, co wydaje mi się zduplikowane etc. Jeśli ktoś ma czas, żeby napisać dobry unikalny wpis (dużej liczbie osób się to nie udało), to ma czas też na prowadzenie własnego katalogu.

Co do kwestii przyjmowania tylko darmowych katalogów, w sumie jest to jakaś ścieżka i może po prostu zrobię podział na darmowe i płatne ;)

nie twierdzę że nie będziesz moderował- mówię tylko że dużo katalogów tego typu trafi do ciebie

po za tym, darmowe katalogi szybko stają się płatne i jakby ktoś naprawdę miał używać twojego katalogu jako listy katalogów, to musiałbyś co tydzień wszystkiego katalogi filtrować ;)

jeżeli chcesz miec katalog na dłuuugo weź skrypt INDEXU... lub cokolwiek innego rzadkiego na rynku PL

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zgred dzięki, już kiedyś mi pisałeś priva o skryptach katalogów :) co cenię i pamiętam. Jednak pksi w nowej wersji będzie funkcjonalności seokatalogu o szybszym działaniu i większej prostocie, stąd ten temat. Uważam, że każdy dobry katalog wspiera polskie seo, może to utopijne, ale cieszę się jak ludzie dodają wpisy, chociaż moderacja dziennie zajmuje mi już ponad godzinkę :P ale jestem przekonania, że w końcu się nauczą i przestaną mi spam dodawać :)

Kaiba, nie jestem w stanie sprawdzać takiej listy, to trochę niewykonalne. Załóżmy przy 200 stronach musiałbym codziennie sprawdzić, czy dany katalog jest płatny, czy darmowy (30s x 200 = 6000s = 1h 40 minut ). Więc może po prostu katalog katalogów i tyle :) jeśli ktoś będzie chciał wykorzysta jako listę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności