Skocz do zawartości

Ilość wpisów do katalogów i precli dla strony

wmp3

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli prosta fraza to się jeszcze długo potrzymają, ale nadejdzie dzień, że zaczną spadać a wtedy będzie za późno na nadrabianie :) zaczniesz odrabiać dodając nowe linki ale efekt zobaczysz dopiero za jakiś czas, czas stracony

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jak to jest w końcu z tymi anchorami bo widzę podzielone zdania. W poradniku wyczytałem, że najlepiej stosować frazy o różnych odmianach lecz o tym samym znaczeniu i ku temu dąże jednak macie podzielone na ten temat opinie.

Grisham chodziło mi o grupy seokatalogów + czołówka płatnych (TOP 50)

No ja wiem o co Ci chodziło, pytam tylko ile bo czuję, że dodałeś do 100 płatnych i pieprzysz bez sensu ;)

oczywiście możesz zacząć od 100 dobrych linków na dzień ale to oznacza, że potem będziesz musiał zwiększyć moc nawalania bo moim zdaniem G wyznacza sobie na początku istnienia strony pewien "naturalny" poziom linkowania dla danej strony, jak zacznie ilosc spadać to gorzej dla strony a jak powoli będzie się zwiększać tym lepiej

Co Ty mówisz, maksymalnie 5-10 linków na dzień, PiO nie czytasz? :)

Co do pogrubionego - dbr&mcn ;)

jak piszesz do mnie to nie stylem pokemonowych skrótów bo nie rozumiem :)

to co pogrubiłeś nie można rozumieć dosłownie ale pokazuje pewną cząstkę algorytmu i to jest moje zdanie nie musisz się zgadzać, po prostu wiem co potrafiłem zrobić swoimi metodami i tyle

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

...widzę podzielone zdania...

Przyzwyczajaj się :) Tutaj nic nie jest pewne. Każdy może się tylko domyślać, testować i wyciągać wnioski, a te też bywają różne ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Grisham ostatnio projekt jaki puściłem to było dokładnie: około 1000 seokatalogów płatnych + darmowe + wszystkie jakie miałem webmini, donmini, easydir, otwarte i freeglobs. Do tego linki stałe w kilku (chyba 4) średniej wielkości serwisach + wpisy premium z linkiem pozycjonującym w 3 katalogach + TOP 50. Wiem, że znajdą sie jeszcze jakieś katalogi... :)

Frazy średnie (katalogowaniem wbiłem się do TOP 10).

O pozycję się nie boję :)

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

Pokemonowy język jak widać skutecznie filtruje dinozaury :)

<ziewam> Którego algorytmu? Bo jak zapewne wiesz jako doświadczony pozycjoner, w każdej w chwili "w sieci" jest kilkadziesiąt różnych wersji algorytmu Google :) Fajny trend ostatnio jest na PiO (to rozumiesz, czy też rozwinąć Ci skrót?) - SEO to sztuka, więc każdy może myśleć inaczej i każdy mieć racje, więc w zasadzie wszystko co powiesz jest prawdziwe. Widzisz, ja np. wczoraj wbiłem Top1 na mocno konkurencyjną frazę spamując linkiem pokoje na Czaterii. Oczywiście nie musisz się z tym zgadzać, ja wiem po prostu co potrafię zrobić swoimi metodami i tyle.

Grisham ostatnio projekt jaki puściłem to było dokładnie: około 1000 seokatalogów płatnych + darmowe + wszystkie jakie miałem webmini, donmini, easydir, otwarte i freeglobs. Do tego linki stałe w kilku (chyba 4) średniej wielkości serwisach + wpisy premium z linkiem pozycjonującym w 3 katalogach + TOP 50. Wiem, że znajdą sie jeszcze jakieś katalogi... :)

Frazy średnie (katalogowaniem wbiłem się do TOP 10).

O pozycję się nie boję :)

No to powiem Ci, że złapałeś połowę płatnych (wg mojej wiedzy, pewnie nie wszystkie i tak znam :)).

Jak Ci nie wstyd tak podawać gotowe przepisy na pozycjonowanie?! Dobrze, że SEO wymaga lat doświadczeń, milionów testów, potężnych zespołów dzięki czemu rację mają tylko userzy z datą rejestracji 2007 i wcześniej! :)

Ravau - co najwyżej uszczypliwy ;)

Był sobie młody chłopak, który chciał zadbać o figurę i udał się na siłownię. Miał plan stopniowo zdobywać masę i pracować nad rzeźbą, aby efekt był w miarę naturalny. No i chciał zwiększyć swoją siłę, nie tylko szpanować w kąpielówkach na basenie. Niestety w siłce spotkał kilku osiedlowych cwaniaczków w kusych podkoszulkach, którzy szybko namówili go by wziął sterydy. Oczywiście twierdzili, że to niegroźne, żeby połknął cała garść i się nie przejmował. Właściwie to żeby zeżarł całą aptękę, bo kuzyn siostry ich kolegi z bloku tak zrobił i było gites. Chłopak zrobił co mu mówili... Teraz jest szanowanym pozycjonerem z PiO, nie wychodzi z domu bo się ledwo rusza. Ma za to kupę czasu na prowadzenie firmy i sprzedawanie tych samych pierdół, które kiedyś sprzedali mu koledzy z siłki.

ps. Kilkanaście razy widziałem te "mocne i średnie" frazy robione napierniczaniem ile wlezie w jeden dzień. Trudność porównywalna z "elektryczne dojarki do mleka wrocław sklep internetowy". Już nie ma po nich śladu. Tyle.

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności