Mion Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 zakręcony napisał(a): Cena nie zależy od ilości mieszkańców.Nie zgodzę się, bo ilość mieszkańców przekłada się na ruch w serwisie, więc jego optymalizacje i zastosowane rozwiązania. BTW - @Elegant - Ty powinieneś świadczyć usługi copywritera zamiast pisać za free takie obszerne posty HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ano faktycznie, przepraszam najmocniej, system ogoszeniowy, no to wszystko jasne. Teraz można podać cenę. to tak od 0 do 20k max a wracając do tematu, to Ty nie piszesz ile koni potrzebujesz, nie piszesz jaki ma byc lakier, tapicerka, elementy z plasticzku czy może drewienko, czy ma być na gaz, czy na ropke, czy dach składany, czy mają byc 4 koła czy cegły wystarczą. Czy ma byc szyberdaszek, czy możes szybki wspomagane siłą rączki. Od tych elementow zalezy cena. Może teraz dotrze? Dotrze? Mion, a ja nie zgodzę się, że to ta ilośc mieszkańców będzie przekładac się na ruch. Może sie okazać, że mała społeczość wygeneruje wiekszy ruch niż ta z wiekszego miasta i co wtedy? Dorzucisz rozwiązania gratis jak system zacznie być niewydolny? - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mion napisał(a): zakręcony napisał(a): Cena nie zależy od ilości mieszkańców.Nie zgodzę się, bo ilość mieszkańców przekłada się na ruch w serwisie, więc jego optymalizacje i zastosowane rozwiązania. Ale to już ciągnąc w górę, wchodząc w specjalistyczne szczegóły, a nie w dół jak sugerował autor myśli, że skoro dla małego miasteczka to roboty będzie mniej. W ogóle zgadzam się z tym, że autor nabija posty - tyle bezcelowej gadki dawno nie widziałem, a co gorsza, my sami dajemy się w to wkręcić Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ludzi chodzi jemu o serwis ogłoszeniowy dla miejscowości Kościerzyna che zmieć skrypt tu ogloszeniakoscierzyna.pl Nie karmicie jego więcej i tyle, zobaczcie w jego profilu topiki co zakładał i zrozumiecie czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 zakręcony napisał(a): a wracając do tematu, to Ty nie piszesz ile koni potrzebujesz... o to się nie mart, uczynię to niebawem a to że temat tak się rozwinął to nie nie tylko dzięki mnie @MaxPan - pudło ale blisko jesteś Ten serwis sobie zostawię. Teraz szukam po prostu lepszego rozwiązania dla czegoś innego, bo to jednak nie było to. Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 chyba już dali ludzi tobie do zrozumienia żebyś sam ze sobą dyskutował a ogloszeniakoscierzyna.pl to twój syf, sam jego dawałeś do oceny EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 MaxPan napisał(a): chyba już dali ludzi tobie do zrozumienia żebyś sam ze sobą dyskutował a ogloszeniakoscierzyna.pl to twój syf, sam jego dawałeś do oceny EOT A czy ja kiedyś nie przyznałem się do tego? Przecież to nie tajemnica. Ale dobra, skoro nikt nie ma ochoty pisać, to czemu co chwilę ktoś tu coś dopisuje? A mogę nie pisać, próbowałem zaprzestać proszę o polecenie freelacerów/firm co miało być głównym tematem. Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Jest takie zakręcone forum prawda2 . info gdzie admin rozdaje limity na dzień nawet ograniczone tylko do jednego posta. Może pio też rozważyłoby podobną opcję? Odnośnie stylu autora to zgodzę się, te zajawkowe pierwsze posty wyglądają znakomicie. P.S. Cztery posty w topiku o niczym, nie musisz dziękować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Elegant, dobra rada ode mnie Nie wykonuj tego serwisu i daj sobie spokój. Nie wiem skąd ten genialny pomysł, może przeczytałeś jakiś poradnik "jak zarobić 8000 na czytaniu maili"... nie czytaj też dłużej tego poradnika, jak to rada kumpla - nie słuchaj jego rad. ZPN i porządnie wykonany projekt? Pisany od 0 serwis za <1000? Za tyle to porządnej wizytówki firmy na gotowym CMS-ie nie dostaniesz. Nie wiem, czy ty jesteś aż do takiego stopnia oderwany od rzeczywistości czy po prostu trollujesz? Dasz to jakiemuś dzieciakowi, po 2 dniach będziesz miał włamanie albo coś się wysypie a za doprowadzenie tego do porządku zapłacisz 5 razy tyle. To nie lata 90-te, żeby postawić jakąś kaszanę i na niej zarabiać. Oczywiście rób jak chcesz, możesz sobie nawet za tego tysiaka zlecić serwis ogłoszeniowy z 5 różnymi templatkami dla 5 różnych miejscowości. Gwarantuję ci, że wykonawca się znajdzie i nie wiem po co dalej szukać? Skoro na ZPN robią "dobrze" to nic tylko zlecać na ZPN... firmy która wycenia projekty na mniej niż 5 PLN/h i "zrobi dobrze" raczej nie znajdziesz. A drugi plus to taki, że tam dzieciaki siedzą więc firm nie mają i podatków nie płacą, więc w teorii dostaniesz skrypt 2x lepszy Wakacje się zbliżają, lepiej zainwestować w wycieczkę zagraniczną. Zwrot z inwestycji będzie na dokładnie takim samym poziomie. Kogo ty szukasz? Firmy która robi za tysiaka profesjonalne witryny a później je wdraża... za wzór profesjonalizmu mamy ZPN Zrób tak. Ściągnij wordpressa, darmową skórkę, postaw to na darmowym hostingu. Będzie dokładnie tak samo "pro" jak za tysiaka, tylko taniej >żebyś sam ze sobą dyskutował a ogloszeniakoscierzyna.pl Faktycznie to straszne. Myślałem, że taki serwis nie jest w stanie przyciągnąć dość osób, żeby było nawet 5-10 ogłoszeń. Jest 60 stron ogłoszeń, tak czy inaczej z takim podejściem i tak nigdy na tym nie zarobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mszcki Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 kiri napisał(a): określ jaki masz budżet. Mam gotowe rozwiązania, które można dostosować do Twoich potrzeb Pierdolnij się w czaszkę swoimi gotowymi rozwiązaniami, serio AHA, I DOSTOSUJ SIŁĘ UDERZENIA DO SWOJEGO BUDŻETU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.