Skocz do zawartości

Polecamy Freelancerów/firmy tworzące serwisy i portale oraz strony www

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
serwis regionalny to brzmi jak 5-10-15k+ :)

Będzie to serwis tylko z ogłoszeniami dla konkretnego miasteczka. Żadne artykuły, newsy, reportaże itp. nie wchodzą w grę.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

a szukam po prostu dobrej firmy/freelancera, która mi to dobrze zrobi.

to chyba nie ten dział i nie to forum ;)

A jaki budżet na własny skrypt/serwis musiałbym mieć?

na rynkach wschodnich to ok 500 USD+, ale musiałeś by z nimi się dogadać, w co ja szczyrze wątpię.

W Polsce to można gadać już o kwotach ok 3 tys zł.

Oczywiście jeśli mówimy o czymś sensownym.

To może da się to zrobić na jakimś CMSie?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Ale musisz dokładnie okreslić to to. Rozumiesz? Zaczynasz od ( )( ) strony. Najpierw się zastanów co chcesz mieć - zakładam, że to juz masz obcykane, a jak nie, to czas to zrobić. Potem o tym napisz, tu, czy w dziale ogłoszeń, czy podeslij nawet Mion'owi na PW. A na koniec oczekuj odpowiedzi.

Mion juz Ci kilka postów wstecz napisał, że bez specyfikacji to nic nie zdziałasz, w sensie nic konkretnego nie uzyskasz, poza może tyle, a może tyle, a moż się da, a może sie nie da.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@zakręcony

Przecież tu chodzi o nabijanie licznika bezsensownymi postami. Spójrzcie na schemat działania, zakładanie idiotycznych tematów i podbijanie dyskusji. Gdyby zależało na znalezieniu konkretnej odpowiedzi to to wszystko było już wałkowane i jest szukajka...

Sorry, ale musiałem w końcu to napisać, kiedy nie wejdę na forum to kolejny (bezsensowny) temat założony przez Elegant'a. Niedługo zacznie pytać co zjeśc na śniadanie itp.

Jak masz 1k na ogloszenia to imho lepiej to wydać na piekną templatkę + jakieś małe tweaks do gotowego skryptu z ogłoszeniami. Wątek dotyczący skryptów ogloszeń gdzieś tu na PIO był.

Nie ma chooja, że znajdziesz kogoś kto napisze ci dedykowane rozwiązanie pod ogłoszenia z palca, zrobi design cieszący oko i zoptymalizuje skrypt pod 'seo' za 1k

Przecież tu chodzi o nabijanie licznika bezsensownymi postami. Spójrzcie na schemat działania, zakładanie idiotycznych tematów i podbijanie dyskusji. Gdyby zależało na znalezieniu konkretnej odpowiedzi to to wszystko było już wałkowane i jest szukajka...

@radoslaus - nie chodzi o nabijanie licznika bezsensownymi postami a o listę dobrych i sprawdzonych firm, to że niektorzy odbiegają od tematu i pytają się o coś a ja odpisuję to nie moja wina.

Sorry, ale musiałem w końcu to napisać, kiedy nie wejdę na forum to kolejny (bezsensowny) temat założony przez Elegant'a. Niedługo zacznie pytać co zjeśc na śniadanie itp.

Bezsensowny dla Ciebie dla mnie NIE. Forum jest dla wszystkich, nikt Ci nie karze czytać ani odpisywać na tematy założone przeze mnie. Równie dobrze możesz zaczepiać ludzi na ulicy bo tam chodzą i Ci przeszkadzają, albo sąsiada że parkuje w tym miejscu, bo Ci się nie podoba.

Zasady ogólne B z regulaminiu

2) niewiedza innych nie jest powodem do szyderstw dotyczy to użytkowników jak i moderatorów

3) nie wszystko, co jest oczywiste dla Ciebie, jest równie oczywiste dla innych

4) nikt nikogo nie zmusza do tego, żeby uczestniczył w tym forum

Zasady Ogólne C

Obowiązkiem Forumowiczów jest:

1.Nieść pomoc nowym Forumowiczom zgodnie z posiadaną wiedzą

Wiem, zaraz napiszesz, że nie jestem nowym forumowiczem ale niestety nowym w tym temacie w którym pytam.

Ja już swoje wiem. Przygotuję projekt do końca i się ogłoszę a tu niżej oczekuje jedynie odpowiedzi zgodnych z tematem, czyli kogo polecacie? Dziękuję za odpowiedzi. Swoją drogą to dziwne, żeby w dziale 'Pogaduszki" nie móc rozmawiac o czy m się chce.

To może da się to zrobić na jakimś CMSie?
Z cała pewnością TAK ;)
Tak, da się to zrobić [...] praktycznie na każdym.
Z cała pewnością NIE ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

tak jak Ci już ktoś (przepraszam nie chce mi się sprawdzać;)) napisał: wybierz skrypt i wydaj te 1000zł na ładną i funkcjonalną templatkę i jakieś dostosowanie/poprawki ... jak zarobi to będziesz go rozwijał ...

niestety bez kasy nie ma kołaczy ;d

a tak poza tematem... da się zauważyć coraz większą "otwartość" forumowiczów jeśli chodzi o oceny niektórych użytkowników ;)

Napisz w dziale ogłoszeń czego oczekujesz i ile chcesz na to przeznaczyć.

Z otrzymanych ofert może coś wybierzesz - unikaj jednak ofert, które obiecują Ci złote góry

za ten tysiąc - niestety tego typu serwis koło 2000 netto możesz zaczynać - ze średnio rozwiniętymi funkcjonalnościami i bez grafiki.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności