Skocz do zawartości

Polecamy Freelancerów/firmy tworzące serwisy i portale oraz strony www

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Cena nie zależy od ilości mieszkańców.
Nie zgodzę się, bo ilość mieszkańców przekłada się na ruch w serwisie, więc jego optymalizacje i zastosowane rozwiązania.

BTW - @Elegant - Ty powinieneś świadczyć usługi copywritera zamiast pisać za free takie obszerne posty :chatownik:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ano faktycznie, przepraszam najmocniej, system ogoszeniowy, no to wszystko jasne. Teraz można podać cenę.

to tak od 0 do 20k max

a wracając do tematu, to Ty nie piszesz ile koni potrzebujesz, nie piszesz jaki ma byc lakier, tapicerka, elementy z plasticzku czy może drewienko, czy ma być na gaz, czy na ropke, czy dach składany, czy mają byc 4 koła czy cegły wystarczą. Czy ma byc szyberdaszek, czy możes szybki wspomagane siłą rączki. Od tych elementow zalezy cena. Może teraz dotrze? Dotrze?

Mion, a ja nie zgodzę się, że to ta ilośc mieszkańców będzie przekładac się na ruch. Może sie okazać, że mała społeczość wygeneruje wiekszy ruch niż ta z wiekszego miasta i co wtedy? Dorzucisz rozwiązania gratis jak system zacznie być niewydolny? :chatownik:

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Cena nie zależy od ilości mieszkańców.
Nie zgodzę się, bo ilość mieszkańców przekłada się na ruch w serwisie, więc jego optymalizacje i zastosowane rozwiązania.

Ale to już ciągnąc w górę, wchodząc w specjalistyczne szczegóły, a nie w dół jak sugerował autor myśli, że skoro dla małego miasteczka to roboty będzie mniej.

W ogóle zgadzam się z tym, że autor nabija posty - tyle bezcelowej gadki dawno nie widziałem, a co gorsza, my sami dajemy się w to wkręcić :chatownik:

ludzi chodzi jemu o serwis ogłoszeniowy dla miejscowości Kościerzyna che zmieć skrypt tu ogloszeniakoscierzyna.pl :chatownik: Nie karmicie jego więcej i tyle, zobaczcie w jego profilu topiki co zakładał i zrozumiecie czemu.

a wracając do tematu, to Ty nie piszesz ile koni potrzebujesz...

o to się nie mart, uczynię to niebawem a to że temat tak się rozwinął to nie nie tylko dzięki mnie

@MaxPan - pudło ale blisko jesteś :chatownik: Ten serwis sobie zostawię. Teraz szukam po prostu lepszego rozwiązania dla czegoś innego, bo to jednak nie było to.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

chyba już dali ludzi tobie do zrozumienia żebyś sam ze sobą dyskutował a ogloszeniakoscierzyna.pl to twój syf, sam jego dawałeś do oceny :chatownik:

EOT

A czy ja kiedyś nie przyznałem się do tego? Przecież to nie tajemnica. Ale dobra, skoro nikt nie ma ochoty pisać, to czemu co chwilę ktoś tu coś dopisuje? A mogę nie pisać, próbowałem zaprzestać proszę o polecenie freelacerów/firm co miało być głównym tematem.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Jest takie zakręcone forum prawda2 . info gdzie admin rozdaje limity na dzień nawet ograniczone tylko do jednego posta. Może pio też rozważyłoby podobną opcję? :)

Odnośnie stylu autora to zgodzę się, te zajawkowe pierwsze posty wyglądają znakomicie. :chatownik:

P.S. Cztery posty w topiku o niczym, nie musisz dziękować. :)

Elegant, dobra rada ode mnie ;) Nie wykonuj tego serwisu i daj sobie spokój. Nie wiem skąd ten genialny pomysł, może przeczytałeś jakiś poradnik "jak zarobić 8000 na czytaniu maili"... nie czytaj też dłużej tego poradnika, jak to rada kumpla - nie słuchaj jego rad.

ZPN i porządnie wykonany projekt? Pisany od 0 serwis za <1000? :) Za tyle to porządnej wizytówki firmy na gotowym CMS-ie nie dostaniesz.

Nie wiem, czy ty jesteś aż do takiego stopnia oderwany od rzeczywistości czy po prostu trollujesz? Dasz to jakiemuś dzieciakowi, po 2 dniach będziesz miał włamanie albo coś się wysypie a za doprowadzenie tego do porządku zapłacisz 5 razy tyle. To nie lata 90-te, żeby postawić jakąś kaszanę i na niej zarabiać.

Oczywiście rób jak chcesz, możesz sobie nawet za tego tysiaka zlecić serwis ogłoszeniowy z 5 różnymi templatkami dla 5 różnych miejscowości. Gwarantuję ci, że wykonawca się znajdzie i nie wiem po co dalej szukać? :D Skoro na ZPN robią "dobrze" to nic tylko zlecać na ZPN... firmy która wycenia projekty na mniej niż 5 PLN/h i "zrobi dobrze" raczej nie znajdziesz. A drugi plus to taki, że tam dzieciaki siedzą więc firm nie mają i podatków nie płacą, więc w teorii dostaniesz skrypt 2x lepszy :)

Wakacje się zbliżają, lepiej zainwestować w wycieczkę zagraniczną. Zwrot z inwestycji będzie na dokładnie takim samym poziomie. Kogo ty szukasz? Firmy która robi za tysiaka profesjonalne witryny a później je wdraża... za wzór profesjonalizmu mamy ZPN ;)

Zrób tak. Ściągnij wordpressa, darmową skórkę, postaw to na darmowym hostingu. Będzie dokładnie tak samo "pro" jak za tysiaka, tylko taniej :)

>żebyś sam ze sobą dyskutował a ogloszeniakoscierzyna.pl

Faktycznie to straszne. Myślałem, że taki serwis nie jest w stanie przyciągnąć dość osób, żeby było nawet 5-10 ogłoszeń. Jest 60 stron ogłoszeń, tak czy inaczej z takim podejściem i tak nigdy na tym nie zarobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności