Skocz do zawartości

Jak linkować stronę docelową z zapleczowego bloga?

pled

Rekomendowane odpowiedzi

ważniejszą rzeczą jest aby blog był "jednotematyczny"

a co to znaczy jednotematyczny?

mam bloga o samochodach, jeśli zaczynami pisać o oponach to już nie jest "jednotematyczny"?

absurd goni absurd...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

mam bloga o samochodach, jeśli zaczynami pisać o oponach to już nie jest "jednotematyczny"?

absurd goni absurd...

Oj ktoś ma problemy z używaniem własnej głowy ... Czy naprawdę z młodzieżą jest tak żle ? :)

jak masz witrynę o cioci Kasi, oponach, kuzynce Zdzisi z wielką mleczarnią, pani Halince z sąsiedztwa świadczącej usługi, motocyklach , kredytach przepisach kulinarnych, pozycjonowaniu, dziarganiu na drutach to jest to gó**o warte dla jednej określonej tematyki ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Masakra :) - chciałem Ci dać do zrozumienia, że Twój przykład jest właśnie przykładem "tematyczności" .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant moim zdaniem teoria o jednotematycznosci nie ma zadnego potwierdzenia.

Siostra testowala to w ostatnim konkursie seo.

Zreszta sama tematycznosc jest trudna do zdefiniowania nawet dla czlowieka :

mamy portal o gdansku

mamy warsztat samochodowy w gdansku

mamy blog osoby ktora szuka pracy w warsztacie najchetniej w gdansku

Czy te 3 witryne sa wzgledem siebie tematycznie powiazane ?

@it_management

Mam podobne doświadczenia co do tematyczności strony.

Sprawdziłem to na przykładzie linków, które szybko i solidnie dały się odczuć.

Przykładowo dodając arty do precli PR4-PR7, gdzie precle ogólnotematyczne, miałem podobne wyniki, kupując linki na stronach tematycznych, również starych i z podobnym PR.

Inaczej sprawa może wyglądać jeżeli mamy stronę tematyczną, ale nasyconą słowami kluczowymi, i chcemy linkować to właśnie dane słowo kluczowe, z tej strony.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności