Skocz do zawartości

Jak to jest

sebus86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ciekawi mnie jak to jest z spozycjonowaniem stron we flashu, chodzi mi o takie strony co maja nawet tekst zrobiony we lashu czyli dosłownie wszystko. Jak maja sie do tego wyszukiwarki, czy pogarsza to pozycjonowanie, czy sa jekies metody by to działało jak zawsze z html.

bylo wiele razy...

Oj... vegitaluk - było , bylo...

google nie widzi tekstu we flashu (nic we flashu nie widzi) wiec nie zindeksuje tego tekstu

Właśnie, że widzi !

Obecie chyba google czyta odnośniki flashowe, ale nic poza tym.

Nie czyta URL'i jak kotwic ale je czyta.. :D

Flashowe strony nie mają obecnie szans na dobrą promocję w wyszukiwarkach.

Nie prawda!

Trzeba ją tylko pozycjonować.. optymalizować ([noembed]), i to zupełnie normalnie !

Musi widzieć flasha gdyż moja strona jest wykonana we flashu a google ładnie i ją pokazuje.

Wcześniej był to koniec 100 a teraz pozycje 1, 2 lub 7 w zależności od DC.

Czyli widzi napewno, ale też pewne jest że html łatwiej wypozycjonować.

:D:D:D

Kapsel Heinekena

Fajny kubek, fajne kubki i może coś jeszcze

Kubki reklamowe

Ale to tez chyba musi byc dobrze napisana stronka we flaszu, zeby google ja zczytalo, bo na tych co testowalem to nie wszystkie czyta, choc tekst tam jest...??

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

Ale to tez chyba musi byc dobrze napisana stronka we flaszu, zeby google ja zczytalo, bo na tych co testowalem to nie wszystkie czyta, choc tekst tam jest...??

Jak będzie we "flaszu" to rzeczywiście może mieć kłopot z przeczytaniem .. a co dopiero z "zczytaniem" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności