Skocz do zawartości

Trudność słowa kluczowego

Nookie669

Rekomendowane odpowiedzi

W siebie :) Czytać, nie pisać pytania na forum, dopóki nie wpiszesz go przynajmniej w Google, bo zrażasz do siebie ludzi już na starcie

;) PiO + SeoMoz (znajomość angielskiego jest niezbędna w pozycjonowaniu) + możesz sobie kupić jakąś książkę i czytać do poduszki, żeby mniej męczyć oczy ekranem. A jak już czegoś się dowiesz, to testować, testować, testować.

Czytać, nie pisać pytania na forum, dopóki nie wpiszesz go przynajmniej w Google, bo zrażasz do siebie ludzi już na starcie

Masz rację ale ja już mam po prostu taki temperament, jestem strasznie impulsywny, czytam już poradnik nie śpię po nocach, wkręciłem się w to dlatego też zadaję tyle pytań, przepraszam Was jeśli aż tak bardzo Was to uraziło. Ogarnę się troche :)

ja sprawdzam ilość zaindeksowanych stron na daną frazę,

patrzę na top 10, jakie wyświetla wyniki, czy są to strony główne, czy podstrony ( wniosek nasówa się sam )

sprawdzam zgodność wyników wyświetlenia z moją frazą, czy jest w tytule, czy w opisie, czy podzielona

jak chcę dociekliwie sprawdzać, sprawdzam ile BL, i ile zaindeksowanych stron ma konkurencja.

Czasami wchodzę na strony konkurencji, i sprawdzam sam wygląd strony, bo wg mnie dużo to świadczy chociażby o zastoju na daną frazę. Możliwe, że ktoś ileś lat temu wypozycjonował sobie stronę i tak za bardzo to po prostu od tej pory konkurencji nie zaświadczał.

Wyspa gier - Darmowe gry online

Mu online - portal oraz prywatny serwer muonline

Minecraft - społeczność oraz serwer Minecraft

podstrony ( wniosek nasówa się sam )

po pierwsze "nasuwa", a po drugie - zdradź mi, jaki wniosek...?

osobiście bezproblemowo wbijam podstrony nawet na trudne frazy w TOP10...

co więc Ci da, że zobaczysz całe TOP10 składające się z podstron?

to samo robię z głównymi

co więc Ci da, że zobaczysz całe TOP10 składające się z głównych?

sprawdzam ilość zaindeksowanych stron na daną frazę

ten parametr też nic nie pokazuje w kwestii trudności frazy

jak chcę dociekliwie sprawdzać, sprawdzam ile BL, i ile zaindeksowanych stron ma konkurencja
to ja bym jeszcze Cię dociekliwie poprosił o narzędzie, którym sprawdzasz... szczególnie przy tych trudnych frazach, gdzie całe TOP ma poblokowane boty ahrefsa, majestica i reszty, a dodatkowo linki idą spod 301...
wygląd strony, bo wg mnie dużo to świadczy
hmmm... a tutaj chętnie bym się nauczył czegoś nowego... jakbyś rozwinął ten wątek...

MaxPan dał ciekawy link, ale więcej rozsądnych uwag jest w podwieszonym w tym dziale temacie

zamiast pytać, a tym bardziej dawać mądre rady (albo lepiej napiszę "mądre" rady) warto najpierw poczytać dział "dla początkujących" - to co jest podwieszone, jest warte uwagi na start...

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=122772

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności