Skocz do zawartości

PlusLike PL - Naturalna wymiana ruchu

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji zmian na forum i optymalizacja mały gratis dla stałych bądź przypadkowych bywalców. Dla ułatwienia innym zadania jak zwykle prośba o informowanie innych, który kod wykorzystaliście. Z góry dziękuję Kody są na 2500 gratisowych monet każdy do wymiany w panelu użytkownika platformy pluslike.pl

4566-6997-9346-3741

7941-9747-8527-7282

1336-3293-4771-5298

4259-8935-8143-5529

9888-5307-6902-8821

Nasze Katalogi - W naszych katalogach Twoja strona zyskuje.

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Zdobywanie trafiku ( ruchu ) bez przeglądarki TE Browser jest jakby zajęciem pochodzącym z epoki kamienia łupanego.

Jeśli zależy ci na ruchu i szybkich efektach to poprostu musisz ściągnąć tę przeglądarkę na swój PC czy na laptopa.

Sa oczywiście 2 wersje płatna i bezpłatna. Na bezpłatnej możemy surfować max do 12 stron wymiany ruchu.

Polega to na tym , że rejestrujemy się najpierw - link obok Mój">Mój"]https://www.tebrowser...ml?r=15708"]Mój odnośnik

a następnie ściągamy sobie taką przeglądarkę na kompa..

Przeglądarka tak wygląda mnie więcej tak:

tebrowser.png

Jak widać po prawej stronie są różne strony wymiany ruchu - pomiędzy 50 a 100

Możemy utworzyć sobie grupę np. 5-10 stron naszych ulubionych i jednym kliknieciem otworzą się nam one wszystkie.

Na początku tylko wpisujemy hasła za 1 razem przy rejestracji i system je zapamiętuje a następnie loguje do wszystkich stron.

Wybierając np. jeden login i to samo hasło możemy się w bardzo krótkim czasie zarejestrowac np. w 50 stronach TE. Mega oszczędność czasu.

tebroswer2.png

Na tym przykładzie widać, że mamy otwarte 12 zakładek różnych stron. Kilkamy POWER SURF i program pomaga nam w surfowaniu. Za kazdym razem

jak klikniemy w odpowiedni obrazek to automatycznie jesteśmy przenoszeni do kolejnej strony. Nie musimy czekać aż upłynie czas np. 20-30 sekund ażdana reklama sie zamknie.

Przykładowo dzięki tej przeglądarce jesteśmy w stanie przeglądnąć 1000 stron w tym samym czasie co ktoś metodą tradycyjną przeglądnie 100 stron.

A ile trafiku dzięki temu?

https://www.tebrowser.com/index.html?r=15708

• 3 tygodnie później...

W związku z zapytaniami pojawiającymi się od użytkowników informuję, że Platforma PlusLike PL nie oferuje wypłat gotówkowych za monety. Po założeniu serwisu Pluslike PL i rozpoczęciu jego reklamy między innymi na Forum i Optymalizacja jeden z użytkowników tego forum wykupił domenę PlusLike Eu i w następnej kolejności zmienił formułę oferując możliwość zarobków swoim użytkownikom. Problem polega na tym, że na umieszczonym bannerze w swoim serwisie nawet zamieścił odnośnik do nas i stąd otrzymujemy zapytania czy realizujemy wypłaty gotówkowe.

Zostawię to bez komentarza - niech każdy sam wyciągnie wnioski.

Żeby było jasne problematyczny banner jest pod tym linkiem https://img20.otofotk...kowy-banner.png i podkreślę jeszcze raz, że serwis PlusLike PL nie oferuje wypłat gotówkowych dla swoich użytkowników.

• 5 tygodni później...

Nadal nic się nie zmieniło. Minęła kupa czasu a lajków nie przybywa. Rozdając 50 pkt na start nikt nie klika tylko od razu dodaje stronę i czeka na efekty których nie ma. Nie wiem czy w ogóle w tym serwisie są jacyś aktywni użytkownicy.

• 1 miesiąc temu...

Skąd pewność, że nikt nie kliknął? Druga sprawa jaki masz cel, że piszesz tu, a nie umiesz jak człowiek dorosły odezwać się do mnie poprzez formularz kontaktowy i zapytać o konkretny fan page?

Mogę odpowiedzieć tu tylko tyle do takiej próby załatwienia sprawy - wiara czyni cuda...

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności