Skocz do zawartości

Nowy projekt katalogów społecznych

MICHU_x

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest możliwość dodania linku w treści np. powyżej 800 znaków? Na stronie igocat.pl nie widzę takiej opcji. No i koniecznie trzeba dodać jakąś definicje spamu: bo np. czy spamem jest wartościowa strona, która dodaje do katalogów wszędzie ten sam opis ? Bo taki wpis może być spamerski ale sama strona już nie. I czy w takim wypadku strony również będą blokowane przed dodaniem?

Generalnie pomysł dobry, wkrótce też przetestuje skrypt.

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER in /home/xxxxx.pl/public_html/katalog1/install.php on line 261

a potem

Warning: require_once(../config.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/scxxxl/public_html/katalog1/admin/index.php on line 5

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '../config.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/scxxxpl/public_html/katalog1/admin/index.php on line 5

PS a chciałem zobaczyć jak to działa proszę o jakies ... faq

Błąd już jest poprawiony, dzięki :chatownik:

1. mozliwosc wstawiania linkow w sidebarze

2. mozliwosc zmiany budowy linkow do podstron (roznicowanie katalogow)

3. moze jakies bardziej przyjazne linki niz np. /site,12.html

4. przynajmniej 4 skorki :chatownik:

5. różne długości opisów (właściciel decyduje)

6. linki w treści

Postawiłem testowo: https://katalog.megainstrukcja.pl/ i https://katalog.ceneczka.pl/

• 2 tygodnie później...

Witam, odświezam temat katalogów.

Otoż wprowadziłem większośc sugerowanych zmian. Dodalem do wyboru aktualnie trzy szablony, chodź planuję więcej.

Wprowadzilem dodatkowo funkcje, które mają na celu filtrowanie powielonej treści z innych stron, oraz analizę opisu witryny pod kątem zbyt dżej ilości powielonych słów. Aktualnie kazdy ma możliwość zmiany ilości znaków dla opisu witryny. Dodałem dodatkowo wyszukiwarkę, oraz tagi.

Nowa wersja jest już możliwa do pobrania z strony iGocat.pl .

Stawiajcie katalogi. Aktualnie pracuję nad skryptem, który będzie wyświetlal listę katalogów z możliwością pobrania.

Pozdrawiam i czekam na dalsze sugestie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności