Skocz do zawartości

Uprzejmie donoszę...

Koobe

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem może przyda się ten temat w związku z userami spamującymi na PW.

Zgłaszam SPAM od użytkownika https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showuser=30720

Witaj!

Interesujesz się copywritingiem? Może sam piszesz albo masz zamiar zacząć i nie wiesz jak napisać dany artykuł? Nie ma problemu. My Ci pomożemy!

Jedyne w Polsce forum tej branży!

Zapraszamy wszystkich copywriterów, pozycjonerów, webmasterów na pierwsze https://forumocopywritingu.pl

Podziel się swoja wiedzą, a jeśli jej nie masz, dowiedz się niezbędnych informacji od innych!

U nas możesz również zlecić wykonanie tekstów bądź też zaprezentować swoje usługi. Jeśli masz teksty, które nie zostały zaakceptowane przez zleceniodawce, bądź po prostu nie otrzymałeś za nie zapłaty, znajdziesz również dział do sprzedaży.

Jeżeli jakiś delikwent nie wypłaci Ci wynagrodzenia ? ostrzeż innych!

Zapraszamy!

Administracja forum o copywritingu

PS. nie widziałem opcji "raportuj" przy PW, stąd temat.

PS 2. Aż chciałoby się odpalić rumaka :)

PS 3. O masz, zapomniałem że istnieje już podobny temat, mogłem tam pisać :)

Nie żeby coś, ale nie jestem z tych, co będąc w jednym miejscu, toleruje informacje o innym miejscu, tyczącym się tego samego (brak logiki, co innego jak sam znajduje takie miejsce;) i to na pw ;) to takie nieprofesjonalne ;)

Witaj!

Interesujesz się copywritingiem? Może sam piszesz albo masz zamiar zacząć i nie wiesz jak napisać dany artykuł? Nie ma problemu. My Ci pomożemy!

Jedyne w Polsce forum tej branży!

Zapraszamy wszystkich copywriterów, pozycjonerów, webmasterów na pierwsze https://forumocopywritingu.pl

Podziel się swoja wiedzą, a jeśli jej nie masz, dowiedz się niezbędnych informacji od innych!

U nas możesz również zlecić wykonanie tekstów bądź też zaprezentować swoje usługi. Jeśli masz teksty, które nie zostały zaakceptowane przez zleceniodawce, bądź po prostu nie otrzymałeś za nie zapłaty, znajdziesz również dział do sprzedaży.

Jeżeli jakiś delikwent nie wypłaci Ci wynagrodzenia ? ostrzeż innych!

Zapraszamy!

Administracja forum o copywritingu

Pani Klaudio a jakieś foto chociaż z jedno ?;) wtedy bym rozpatrzył ofertę :P

czy ktoś oprócz mnie otrzymuje takie info ?;) ( bo to już któryś raz tego typu info, rejestruj się tu, czy tam, rozumiem reklamy przychodzące bezpośrednio z forum )

czy jestem jakiś szczególny :chatownik:

Od razu pani odpowiem

1. Nie interesuje się i piszę sam

2. Takich forum to ja wiele odwiedziłem zanim trafiłem tu

3. życzę powodzenia waszemu forum (ale taka forma reklamy mnie nie interesuje, i odpycha )

4. Nie mam wiedzy i nie chce jej mieć

5. No troszku zleceń mam, a z tego co widziałem to pani oferta cenowa jest trzykrotnie większa od mojej

6. Wielu nie płaci na czas, cóż poradzić, przecież nie wyskoczę do nich na solo w samym dresie ;)

7. A ja na pewno się tam nie zarejestruje dla mnie to wchodzenie z butem do "mojego mieszkania"

Dziękuje za poprawienie humoru :)

Ps. nie widziałem tego wątku dlatego jest napisany w takiej formie :) ale teraz już zauważyłem, że nie jestem sam

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Do mnie również taka wiadomość doszła.

Forum jak forum, niech sobie będzie - chociaż już jedno powstało i nie wiem czy miesiąc wytrzymało, bo się nim dalej nie interesowałem - ale taka forma reklamy od razu odrzuca. Nie lepiej było założyć właściwy temat w odpowiednim dziale?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Chyba tylko ktoś mało rozumny skorzysta z takiej oferty rozsyłanej jako spam na forum.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności