Skocz do zawartości

SEOparty nad morzem!

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

No i odejdź od PiO na dwie godziny a tu już pogawędki się kręcą... ;)

W Poznaniu po targach eHandlu, Mateusz z Widzialnych przyznał się, że jest striptizerem ;) więc może warto do niego uderzyć - w sumie ciekawe by to było - robić pokaz striptiz i nawijać o SEO ;)

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sylwia - dodatkową atrakcją dla kobiet niech będzie, że ja będą bez partnerki ;) - tylko nie wiem, co Mateusz na to ;)

Tyle, że ja na dorsza wybywam (przy sztormie też - przecież trzeba się czasami oczyścić :P), więc nie wiem, czy taki capiący rybką i... (tę część "oczyszczenia" pominę) byłby dla Ciebie w jakimkolwiek stopniu atrakcyjny ;)

dymna.jpg

bede :pytajnik:

ale z racji bliskiej odleglosci nie bede wam miejsc zajmowal w domkach;) jak bedzie wolne miejsce to wezme domek jak nie to gdzies tam w rowach cos sobie wykukam :pytajnik:

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

Puściłem zajawki jako wydarzenia na FB :

https://www.facebook.com/events/321637104557963

oraz na Glucie :

https://www.goldenline.pl/spotkanie/seoparty-nad-morzem

Kto zainteresowany śmiało dopisywać się - kompletujemy domki i zaliczkujemy imprezę ;)

Dla amatorów moczenia kija wiosna w Rowach to idealny moment na rekordową płoć, okonia, leszcza i inne zwierzaki. Wędkować można zarówno w kanale łączącym jezioro Gardno z morzem jak i w samym Bałtyku z plaży (czasem trafia się nawet łosoś).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności