Skocz do zawartości

SEOparty nad morzem!

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 365
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A takich starych pierdzieli z forum jak ja, których znacie tylko z sieci, przyjmujecie?

Ten dorsz z kutra brzmi zachęcająco :)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

paintball / quady - coś w ten deseń?

to już było ;)

"pełne morze kutrem" - brzmi jak kara

pełne oczyszczenie :)

Zwiedzanie Starówki.

Wódkę zorganizuj

najpierw będzie wódka - z Tobą piję, jak nie będziesz spał ze mną w pokoju :)

a po wódce "zwiedzanie starówki" i innych zaklętych miejsc - naturalne: nawet w gęstym lesie starówka wygląda pięknie po dobrej wódce ;)

Mateusz, ja na kuter zdecydowanie - inni (ci co nie mają się zamiaru uzewnętrznić) niech zdecydują, czy chcą kładów albo paintballu...

będzie więc można upić konkurencję, potorturować szantami, wepchnąć do ogniska, zastrzelić farbą a może nawet przejechać kładem i wypchnąć za burtę.

będziesz? ;)

mam nad morzem jeszcze parę spraw do załatwienia.

czyli saperkę też zabrać? ;) MaxPan, jakby co, pomogę kopać ;), ale zimnego musimy się razem napić ;)

A takich starych pierdzieli z forum jak ja, których znacie tylko z sieci, przyjmujecie?

przyjedź - pogadamy o pierdzielach na miejscu ;)

Mateo, masz już jakąś "listę podziału" domków?

dymna.jpg

to mnie wrzućcie do samotnych wilków :D

Domek 3 :

- Noodly

- Albert

- Siler

- Wojtecki1

- 2 miejsca wolne ;-)

dzieci nie będą nas budzić rano ;)

albo do Kuby i Ani - tylko nie wiem, czy oni się ucieszą, bo ja po pijaku chrapię :D

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności