Skocz do zawartości

Ile zarabia się w SEO?

pos-er

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jest sporo ludzi zarabiajacych kwoty taki jak napisal uzytkownik it_managment i mozna je bylo poznac na pierwszym szkoleniu It_managment. i wierze ze tyle zarabiaja, chociazby po tym czym przyjechali ;) i z tego co mowili to malo kto z nich mial wiecej niz 2-3 pracownikow.

a co do pracy za 5k itd to chyba mi sie wydaje ciezko, sam kiedys szukalem, i mimo iz podalem jako przyklad swoja strone ktora zarabia ok 6-9k pln miesiecznie to zaproponowali mi kwoty typu 1.6, 2.5, 3.1 wiec jesli ktos nie ma potrzeby pewnosci stalych dochodow, to niech probuje robic swoje. jak pisal MaxPan, nie musisz miec klientow. Ja osobiscie nie mam w tej chwili zadnego, a uwazam ze zarabiam dobrze. Moj cel - napisac kiedys It_ ze tez mi sie tyle udalo ;)

pozycjonowanie - interwencja

A jest na forum ktoś kto bez pracowników zarabia te 50k/m-c netto?

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Panowie, w tej branży zarobki są nieograniczone ;-) Zresztą jak w każdej za pewne. Ja na prawdę nie widzę większego problemu, żeby po kilku latach na rynku zarabiać kwoty rzędu 20 tys. na miesiąc na czysto.

Praca za 4000 zł brutto na etacie to jakaś pomyłka...

Nie myślałem że mój temat będzie mial takie zainteresowanie ale widzę że dyskusja jest wielotematyczna, nawet ojciec rydzyk miał okazje zaistnieć w temacie ;)

bo kasa i doopy kręci chłopców najbardziej ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności