Skocz do zawartości

Konkretna Baza katalogów

KasiaH

Rekomendowane odpowiedzi

@straseusz: tak, publiczna baza topnieje w oczach, ale skoro już jest to można wrzucić do niej wpisy, zawsze coś zostanie :D

Wiadoma sprawa - teraz jest "moda" na posiadanie grup katalogów i to właśnie teraz to się liczy jeżeli chodzi o katalogi.

Parę dni temu robiłem właśnie bazę seoków publicznych darmowych. Darmowych, moderowanych katalogów stron, gdzie można zgłosić stronę i nie trzeba czekać wieki na moderacje (99% katalogów z powyżej 400 stron w kolejce moderacji wyleciało) uzbierałem ok. 350. (jeżeli ktoś by był zainteresowany to za parę groszy oddam ;) ).

@Mion: wydaje mi się, że tak. Jakiś czas temu co była fala banów na DonMini, moje też kilka złapało i po jakimś czasie dostałem maila właśnie od katalogiseo.info, że usunęli mój wpis z katalogiem :) Dostałem też kilka mejli o wyrzuceniu katalogów z bazy bo nich na nich nie było (zapomniałem przedłużyć domeny), więc chyba coś robią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności