Skocz do zawartości

Pokonać grube ryby

Snoopp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów! :)

Jak wiadomo istnieją powszechnie znane serwisy, które umożliwiają stworzenie własnego bloga, kanału, portfolio i innych podstron.

Wydaje mi się, że takie serwisy przekazują swoim podstronom dużą moc i z tego względu szybko się indeksują i plasują na wysokich pozycjach.

Czy jest możliwe pokonać właśnie takie podstronki z dużymi plecami?

Niby te podstronki nie mają bezpośrednio takiej ilości backlinków, z kolei ich strona matka ma ich setki tysięcy...

Pozdrawiam :)

A czy ciężko jest to osiągnąć? W ciągu najbliższych 3 miesięcy nie zdobędę przecież setek tysięcy linków.

Czy google zakwalifikuje moją stronę jako bardziej wartościową i usytuuje ją na wyższej pozycji ponieważ będzie bardziej wartościowa w treść?

Czy google zakwalifikuje moją stronę jako bardziej wartościową i usytuuje ją na wyższej pozycji ponieważ będzie bardziej wartościowa w treść?

jeśli chodzi o sprawy merytoryczne to Google nie zrozumie, który tekst jest bardziej wartościowy;)

podaj frazy to powiemy czy trudno będzie przeskoczyć:)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Wszystko zależy od tego jak prowadzony jest blog. Jeśli często są nowości i na głównej serwisu są do nich linki to mają pieruńską moc. Ale to nie znaczy, że nie da się wygrać. A Tobie nikt nie broni zrobić 10 podobnych stronek i linkować z nich do siebie. Ofc plus inne linki.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Da się, nie wiem czy to dobry przykład, ale moja strona na pewną nazwę, cały czas była za wynikiem wikipedii na tę samą frazę.

Po systematycznym linkowaniu wyprzedziłem wiki, pomimo dużej mocy domeny konkurencyjnej.

Moim zdaniem - zrób to. Podejmij wyzwanie

Wyspa gier - Darmowe gry online

Mu online - portal oraz prywatny serwer muonline

Minecraft - społeczność oraz serwer Minecraft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności