Skocz do zawartości

Pośrednik pracy

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Prosta strona, wykonana w prostym CMS, pomysł mojego znajomego, który współpracuje z różnymi firmami, dla których załatwia pracowników. Myślicie, że dobry pomysł na stronę i sposób na życie?

Link do strony do praca małopolskie

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Jedyne, co można zrobić na stronie, to podać swojego maila? Poza tym nic tam nie ma.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Dodałbym chociaż przykładowe oferty - dowolne, ale żeby coś było. Poza newsletterem nie ma nic. Na co komu coś takiego? Kto poda maila i będzie czekał na odzew albo jego brak?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Dokładnie, zamiast newslettera, lepiej zrobić prostą ankietę, żeby zebrać podstawowe informacje, może nawet CV, ale to trudno przetwarzać.

Dobrze chyba znać wykształcenie, doświadczenie itp. potencjalnego pracownika.

Ogólnie strona średnio zachęca do zapisania się do newslettera. Grafika dość staroświecka. Brakuje mi też na stronie głównej jasnego przekazu, czemu warto się zapisać, co można zyskać itp.

Masz też jakiś link z kropką obok wersji mobilnej, który nie wiadomo co robi;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Według mnie szata graficzna odstrasza.

Niebieska belka u góry, zielony napis w logo, czerwona strzałka przy oknie newslettera, zielona ankieta i mapka reszta biała.

Ja bym nie zostawił maila, przypomina stronę z generatora. Jeżeli już tworzysz tego typu serwis to dopieść go. Przydałaby się unikalna, profesjonalna szata. Albo chociaż nowa belka i top (logo).

Zapisz Się Już Teraz,

A Otrzymasz Darmowe Porady Na Temat Bogacenia,

Czy mi się wydaje czy to jakoś nie po polsku jest napisane?

@edit

Pod tekstem widzę

praca Limanowa, praca w Limanowej, praca Nowy Sącz, praca Gorlice, praca Oświęcim, praca Chrzanów, praca Olkusz, praca Brzesko, praca Tarnów, praca Dąbrowa, praca Proszowice, praca Podhale

Nie to żebym się czepiał ale G raczej tępi takie praktyki. (Gęstość słów kluczowych, % etc). Znacznie lepiej gdybyś je poupychał w tekście. Ale to tylko moje zdanie :)

Pomysł strony jak najbardziej trafny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności