Skocz do zawartości

[Pomoc] Proszę o pomoc na 2 tygodnie

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Moja strona to www.mojastrona.pl

Od 4 misięcy w pod słowo humor nie mogę się wybić. Dostałem filtr na te słowo w google.

Chciałbym to zmienić. Może to co robię wydaje się bez sensu, ale wszędzie gdzie się da zmieniam anchor linków na humor. Chcę sprawdzić co z tego wyjdzie. Może wreszczie opuszczę tego cholernego sandboxa.

Jeśli ktoś z Was chciałby mi pomoć i umieścić na swojej stronie link do mojej strony na około 2 tygodnie to byłbym bardzo wdzięczny.

Prosiłbym o nie komentowanie, jeśli nie chesz to nie umieszczaj to tylko taka prośba.

Mój link miałby postać:

<a href="https://www.mojastrona.pl" title="humor" target="_blank">Humor</a>

Jeśli znajdzie się ktoś chętny do pomocy będę wdzięczny.

Ok sam siebie oszukałem

W sandboxie jestem nadal, ale nie tak jak myślałem

Jestem nie tylko w 1000, ale nawet jestem 31, dzięki Waszym linkom podniosłem się z pozycji 60. Po allinanchor: 4 pozycja

Moja pomyłka co do nieobecności w 1000 wyników była spoowodowana przez

https://www.pozycja.frm.pl/pozycjonowanie_google.php

te oto narzędzie nie pokazuje mnie pod humor, a ufałem mu dlatego, że jeszcze jakiś czas temu regularnie przeglądałem wyniki i nie widziałem się w 1000. Widocznie powoli wychodzę z sandboxa i mam nadzieję, że już niedługo koniec tego stanu.

Dziękuję wszystkim za linki. Jak chcecie możecie je jeszcze trochę potrzymać to może całkowicie wyjdę z sandboxa, ale można już je spokojnie usunąć.

• 3 tygodnie później...

Wczoraj wyszedłem z sandboxa ;) Jestem 3 w google pod te słowo i jestem happy :D Przy okazji sposób na wyjście z sandboxa: czekać i zbierać dużo linków z tym anchorem oraz z jakimś innym, żeby nie było jednolitości linków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności