Skocz do zawartości

Nowy dział [PRACA]

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dopytania o szczegóły, składania ofert czy chociażby podbijania starszych ofert, które są ciągle aktualne, ale znajdują się już na drugiej/trzeciej stronie :) Teraz trzeba pisać nowy temat, nie lepiej byłoby podbić postem?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Jasne :D Dlatego trzeba to w jakiś sposób uregulować regulaminem, typu jedno podbicie na dwa dni, itd itd :D Wiem, że to by przysporzyło więcej pracy moderatorom, ale na przykład na webhelpie taka zmiana wyszła na dobre ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Nigdy nie wprowadzajcie opcji odpowiedzi na ogłoszenia, bo zaczną się głupie komentarze i nic nie wnoszące dyskusje w tematach. Jest dobrze jak jest.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Nigdy nie wprowadzajcie opcji odpowiedzi na ogłoszenia, bo zaczną się głupie komentarze i nic nie wnoszące dyskusje w tematach.

Dokładnie tak - masz rację. Ja bym jednak dał możliwość odpowiedzi tylko autorowi ogłoszenia. Mógłby wtedy podbijać, uzupełniać ofertę lub ewentualnie dodawać uwagi, które będą pojawiać sięw toku rekrutacji.

Nigdy nie wprowadzajcie opcji odpowiedzi na ogłoszenia, bo zaczną się głupie komentarze i nic nie wnoszące dyskusje w tematach. Jest dobrze jak jest.

Pojawią się też ostrzeżenia przed oszustami, nierzetelnymi partnerami i niewypłacalnymi osobami, czy to tak źle? ;)

bo zaczną się głupie komentarze i nic nie wnoszące dyskusje w tematach.

Przecież to można z łatwością kontrolować i kasować.

Dzięki komentarzom będzie można od razu zweryfikować uczciwego wykonawcę/zleceniodawcę.

Im więcej opinii będzie miał wykonawca, tym więcej będzie miał zleceniodawców.

Osobiście, zawsze sprawdzam opinie przed zamówieniem.

Nadal jestem przeciwny, na forum jest zbyt wiele troli, którzy zaraz komentują, że usługa jest za droga/za tania/allegrowska i nieprofesjonalna. Sam sporadycznie korzystam z działu i raczej zlecam czasem coś lub korzystam z róznych okazji, ale uważam,że wiele osób na tym straci jak jakieś Beerbanty itp zaczna swój bełkot w tych tematach.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 tygodnie później...

Uważam, że powinna być możliwość zadawania pytań w tym dziale. Mi nic nie mówi ogłoszenie "szukamy człowieka z pasją". Co to ma być? Mam pasję - szachy czy pasuje do ich profilu pracownika? A tak zyskuje cenny czas, gdyż po pierwsze:

- gdy mi odpowie dający pracę - widzę, że mu zależy na dobrym pracowniku

- łapie z nim pierwszy kontakt

- zaczynam się mniej więcej orientować, czy to nie kolejne stanowisko - all in, zaczynając od programowaniu w C++, poprzez tworzenie grafiki, administracje serwerami, pozycjonowanie a kończąc na parzeniu kawy dla "starszych" i zasłużonych.

Co wy na to, aby wprowadzić możliwość pytań?

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności