Skocz do zawartości

Stało się....kilka dni przed wypłatą...

GuruNetYT

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za ten link. Bardzo się on przyda w przypadku osób, które również bawią się z adsense. Tu akurat ban poszedł za zbyt małą ilość treści. Nie ma jej praktycznie wcale. Dla adsense najważniejsza jest treść na stronie. Im więcej, tym lepiej.

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A bo będą od razu pisać, że duży może więcej itp. No ale oczywiście, że może, przecież jest AdSense Premium.

Jeśli konto nie było zablokowane za nieprawidłowe kliknięcia itp. to zazwyczaj się dostaje odpowiedź a jak nie to i tak bądźcie pewni, że są czytane.

Przed samą wypłatą jest najwięcej blokad, bo i sprawdzane są wtedy najczęściej.

Dostają, nie dostają premie, jakoś są przypadki odblokowania, więc to nie jest tak, że ktoś chce bez powodu komuś konto blokować.

Dziękuję za ten link. Bardzo się on przyda w przypadku osób, które również bawią się z adsense. Tu akurat ban poszedł za zbyt małą ilość treści. Nie ma jej praktycznie wcale. Dla adsense najważniejsza jest treść na stronie. Im więcej, tym lepiej.

Guzik prawda. Dostałem takiego bana na tegry.pl, a na brak treści nie narzekam.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

hmm, grafika i wideo to też treść, nie musi być wcale na stronie mega dużo tekstu, żeby mieć ads, ważniejsze za to, co na tych grafikach, wideo jest!

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

To zamiast tu guzikować to napisz nam, za co Twoim zdaniem dostałeś bana. Pewnie masz jakieś swoje przemyślenia na ten temat. Ile Twoje konto zarabiało miesięcznie?

Około 30 euro miesięcznie, nie mam pojęcia, za co dostałem bana :D Wyjaśnienia też nie dostałem, ale co tam :D Na google świat się nie kończy ;p

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

hmm, grafika i wideo to też treść, nie musi być wcale na stronie mega dużo tekstu, żeby mieć ads, ważniejsze za to, co na tych grafikach, wideo jest!

Bardzo dobry trop. Być może w przypadku tegry.pl mogło chodzić o prawa autorskie (choćby do postaci) do grafik prezentowanych na tej stronie.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności