Skocz do zawartości

Linkowanie zaplecza

Medik

Rekomendowane odpowiedzi

Robiłem na świeże domeny blasty Rumakiem i nie było żadnego filtra ani bana. To nie jest zasadą. Jednak tak na wszelki wypadek najpierw zdobyłbym linki z katalogów i precli a potem się bawił w rumakowanie. Po co kusić los.

:)

nie zauważyłeś, że strona nie jest podlinkowana. Hm, no jasne, wprost nie padło takie oświadczenie od autora, ale przeczytaj uważnie jego wypowiedź nr 1. :-) nie wygląda to na zaplecze linkowane, skoro autor się właśnie o to dopytuje. P.S nie napisałem, że dostanie bana, napisałem, że linkowanie w pierwszej kolejności młodej domeny rumakiem to jest herezja. Zdobądź stabilniejsze linki. P.S2 autor mówi o zapleczu postawionym na WP, więc katalogi, bynajmniej te moderowane odpadają. Z góry zostaną odrzucone. Można puścić blasta omniadd-em. Nic się nie stanie a jakiejś mocy nabierze. Indeksacja tych linków zajmie jednak całe wieki. Amen.

• 5 tygodni później...

Witam ponownie po dłuższej nieobecności :D

Rozumiem, że stron zapleczowych nie mam linkować między sobą tylko z każdej zapleczówki linkować do strony pozycjonowanej, natomiast zaplecze linkować z zewnętrznych źródeł tak ? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem.

Kochanie, każde kolczyki wyglądają na Tobie przecudownie

Chcesz sprawić bliskiej Ci osobie unikalny prezent? Przejrzyj ofertę mojego sklepu z rękodziełem.

spokojnie możesz linkować zaplecze między sobą, ale trzeba to robić z rozwagą, najlepsza jest teoria chaosu, bez schematu. Dodatkowo linkuj stronę docelową z różnych źródeł, tak aby wyglądało to możliwie jak najbardziej naturalnie.

spokojnie możesz linkować zaplecze między sobą, ale trzeba to robić z rozwagą, najlepsza jest teoria chaosu, bez schematu. Dodatkowo linkuj stronę docelową z różnych źródeł, tak aby wyglądało to możliwie jak najbardziej naturalnie.

Oczywiście nie można doprowadzić do linkowania wzajemnego czyli: A->B i B->A prawda ?:D

Chcesz sprawić bliskiej Ci osobie unikalny prezent? Przejrzyj ofertę mojego sklepu z rękodziełem.

Medik, daj sobie spokój z zapleczem, jeżeli jest ono nowe to jest warte tyle co 4 wpisy do mocnych precli. Nowe zaplecze daje małą moc, co prawda fraza nie jest zbyt trudna, ale żeby zobaczyć efekty musiałbyś takich zapleczówek postawić +100, i ostro je linkować.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Medik, daj sobie spokój z zapleczem, jeżeli jest ono nowe to jest warte tyle co 4 wpisy do mocnych precli. Nowe zaplecze daje małą moc, co prawda fraza nie jest zbyt trudna, ale żeby zobaczyć efekty musiałbyś takich zapleczówek postawić +100, i ostro je linkować.

Rozumiem że mam sobie dać spokój i nic nie robić bo i tak nie dam rady. Ciekawa motywacja do dalszych działań :D

gdy ktos chce jechac na wakacje taksowka moze liczyc ze sporo osob tez bedzie wybijalo mu to z glowy. jezeli nie grzeszy inteligencja to zinterpretuje to jako wybijanie mu z glowy wyjazdu na wakacje

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Rozumiem że mam sobie dać spokój i nic nie robić bo i tak nie dam rady. Ciekawa motywacja do dalszych działań :D

Nawet jeżeli teraz nowe zaplecze nie będzie wiele warte, podlinkowane strony www zawsze mogą przydać się w przyszłości. Jeśli nie do tego projektu to do innego. Postaraj się zbudować te 4 strony najlepiej jak potrafisz, zadbaj o dobrą jakość materiałów, grafikę, unikalne szablony itd. Zrób strony pod ludzi. Linkowanie wewnętrzne tutaj powinieneś na początku przełożyć na dalszy plan. Generalnie nie spodziewaj się ani szybkich, ani oszałamiających zmian pozycji po zbudowaniu takiego mini-zaplecza, ale na pewno czegoś się nauczysz je robiąc.

Pomimo faktu, że zapewne lepsze wyniki jeśli chodzi o pozycjonowanie osiągnąłbyś mniejszym kosztem, opłacając katalogi lub precle dobrej jakości, i tak polecam zrobić te zapleczówki. Przyda Ci się to na przyszłość i zdobędziesz chociaż podstawowe doświadczenie.

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

Nie chce Cię demotywować, po prostu pisze to co ja zauważam z moich doświadczeń, chciałem Ci zaoszczędzić czasu, ponieważ, jak rozumiem, celem Twoich działań jest pozycjonowanie strony, a nie tworzenie zaplecza.

Po prostu poszukaj lepszych metod linkowania.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Tworzenie własnego zaplecza wcale nie jest bez sensu, i to że jest ono świerze dzisiaj nie znaczy, ze będzie takie za 2-3 lata. Dzisiaj są to 4 strony, za rok może być to 100 stron. Czas i cierpliwośc to atuty pozycjonera nieprawdaż ?

Co do linkowania własnych zaplecz między sobą, to nie jestem tego zwolennikiem, a wybiło mi to zgłowy doświadczenie jakie zdobyłem na własnych błedach (sporo banów poleciało swego czasu na takie zaplecza). Prawdą jest jednak, że jak juz stawiasz takie własne stronki ton ajlepiej tematyczne i dbaj o nie jak o stronę pozycjonowaną :D

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności