Skocz do zawartości

Kolejny "Koniec seo"

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

Do tego idzie, mnie to strasznie dziwi dla czego w Polsce żadna inna wyszukiwarka nie ma szans z google czemu ludzie tak przywiązali się do tego googla.

W sumie to jeszcze długo będziemy musieli poczekać na upadek googla chyba ze powstanie jakiś nieoczekiwany zwrot w sieci.

Puki co to trzeba się męczyć z googlem i tyle, ogólnie teraz w sieci jest ciężko się wybić, zdobyć użytkowników i odwiedzających nie tak samo jak to było 10 czy 15 lat temu.

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oj jest ciężej zdobyć dobry ruch a i znacznie ciężej o ruch z konwersją co jest normalne przy rosnącej konkurencji ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

czemu ludzie tak przywiązali się do tego googla
Bo pozycjonerzy ich tak nauczyli, "Panie - liczy się tylko Google. Pozostałe wyszukiwarki są złe." ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Oj jest ciężej zdobyć dobry ruch a i znacznie ciężej o ruch z konwersją co jest normalne przy rosnącej konkurencji ...

Dokładnie.

Ja to jestem ciekaw tylko binga przecież bing jest microsoftu, a microsoft jest także potężną firmą, zauważyliście że na Facebooku w znacznym stopniu promuje się binga? Szkoda że microsoft nie podchodzi do swojej wyszukiwarki bardziej poważnie i nie tworzy znacznej konkurencji dla google, bo moim zdaniem bing miał by szansę na sukces bo przyznać trzeba ze nie wiele internautów wogólę słyszało o takiej wyszukiwarce.

A coraz częsciej daje się zauważyć że z roku na rok coraz więcej ludzi używa także binga ale niestety większość to nie są Polacy.

A czemu w Polsce ludzie się tak przywiązali do tej bandy socjalistów mimo, że każdy kto ma choć trochę inteligencji jest w stanie zauważyć, że są to zwykli pospolici bandyci dbający jedynie o własną kieszeń z okradania innych ludzi? Może wbrew temu co sami o sobie lubimy myśleć jesteśmy jednak zbyt leniwi i nie lubimy zmian najzwyczajniej ?. Może wbrew temu jak nam się wydaje, to jednak jeszcze z pozostałości z epoki PRL podświadomie wierzymy we wszystko co nam podsuwa pod nos telewizja i prasa ? Nie oszukujmy się ale ile % ludzi w Polsce tak na prawdę używa swojego mózgu aby przeanalizować to co do niego dociera i aby wyciągnąc własne wnioski z podsuwanej papki ?

Do tego idzie, mnie to strasznie dziwi dla czego w Polsce żadna inna wyszukiwarka nie ma szans z google czemu ludzie tak przywiązali się do tego googla.

W sumie to jeszcze długo będziemy musieli poczekać na upadek googla chyba ze powstanie jakiś nieoczekiwany zwrot w sieci.

Puki co to trzeba się męczyć z googlem i tyle, ogólnie teraz w sieci jest ciężko się wybić, zdobyć użytkowników i odwiedzających nie tak samo jak to było 10 czy 15 lat temu.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

nie tylko Ty... i nie tylko dzis a ogolnie od kilku dni (mniej więcej od soboty codziennie leci mi kilka stron). zazwyczaj po 30-40 pozycji wszystkie frazy....

jakich Panowie narzędzi używacie? Scrapebox, XR, SWL, dodawarki ? U mnie się nic nie dzieje więc może zdiagnozujmy problem ?

Zapraszam na pozycjonowanie za granicą  :)

stylem-logo.png- Profesjonalne pozycjonowanie.

pluseo.pl - Darmowy Audyt SEO dla Twojej strony.  

Ja zauważyłem takie wzrosty i spadki odkąd zacząłem zajmować się SEO. Przypuszczam, że występowały one już wcześniej. A zmiany? No cóż, są non stop wprowadzane.

100% racji- nie ma czegoś takiego że 14 kwietnia czy 10 maja jednym klikiem jest uruchamiana wersja Pandy 3.3443.

Oni tam cały czas testują wszystko,modyfikują wprowadzają dodają usuwają... ;)

Skończyły się czasy update'u Pageranku w ciągu jednego dnia raz na 3miesiące-cała zabawa polega na tym żeby nie przewidzieć dokładnej daty zmian w algorytmach (zróżnicowanie czasowego przydzielania PR dla stron było jednym z pierwszych kroków w tym kierunku.

Trzeba robić swoje i tyle ;).

Ja sądzie, że to może być coś podobnego do tego jak teraz sobie wpiszecie 'euro' to wam poda przelicznik. Tylko to ulepszą, że będzie można różnie zadać pytanie np. po ile jest euro?, ile kosztuje euro? euro po ile?

Coś takiego jest na iphona w siri, można zadać to samo pytanie na różny sposób, odpowiedź jest zawsze ta sama. Liczba rzeczy, o które możemy się zapytać też jest ograniczona.

Czy to będzie definitywny koniec SEO? Myślę, że nie, bo są pytania zbyt skomplikowane i takie, na które nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Np. jak pozycjnować stronę? Jak naprawić elektryczne szyby w oplu astra III? Obecnie poświęcając trochę czasu można przekopać internet i znaleźć odpowiedzi.

Nie myślałem że kiedyś napiszę tutaj coś w temacie :D A jednak, sklep który pozycjonuje wczoraj ostro dostał po du**e od wujka G. O dziwo najtrudniejsze słowo nie ruszyło się nawet o jedną pozycję, ale już długi ogon to inwazja USA na Irak ;) Ruch spadł o 70%

Łączę się w bólu :tancze:

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności