Skocz do zawartości

Kolejny "Koniec seo"

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"Are you struggling to catch up after Google's Last Update?

- Blog Networks = DEAD!

- Automated Link Systems = DEAD!

- Low Quality Link Blasts = DEAD!

Google announced they DEINDEXED over 1,500,000 Sites!"

Zabrali się na poważnie za prywatne sieci blogów niskiej jakości, w tej chwili właśnie czyszczą google.com

https://twitter.com/#!/mattcutts/status...392083427823616

Król jest tylko jeden i nazywa się WordPress!

- Blog Networks = DEAD!

ta ta...kupi się nowe expirki i postawi kolejne domeny...

- Automated Link Systems = DEAD!

:) :) a niby jak to sprawdzą? kamerę mi pewnie w pokoju zamontują i beda sprawdzać czy recznie linki dodaje haha.

- Low Quality Link Blasts = DEAD!

uważam wręcz przeciwnie-nie zanosi się wcale na to by coś sie zmieniło bo google jest zbyt głupie żeby coś zmienić ;)

BTW...skąd tyś wział ten cytat bo na tym wpisie z twiteraa go nie ma!

i druga sprawa:jakiś lamusek widzę wrzucił mu zapytanie kiedy poczyszczą sieci blogowe (pewnie zawistny bo zlecił pakiet linków i podskoczyły mu pozycje)na co dobry Matt cutss mowi już się za to zabieramy :).

Ogólnie mówiac znów mam bekę z Matta Ściemniacza.

BTW2-myślisz dlaczego w naszym środowisku nazywa się go ściemniaczem?? :)

Pomysl i skonfrontuj to z tym linkiem do twittera co go tutaj wkleiłeś :)

T.

Z maila. Ktoś sobie reklamę robił innej oferty (tej na czasie) ale to bez znaczenia.

To tylko taka ciekawiostka z tego co się dzieje za granicą i pasowała mi do tematu "Kolejny Koniec seo" dlatego wkleiłem. Zazwyczaj po nich przychodzi do nas, a mamy takie rzeczy jak multikody i inne bajery podane na tacy. Kto wie, może to tylko wynikowa "jakiegoś lamuska" a może jakaś większa akcja.

Wiadomo przecież, że ilość spamu jest duża i nie od tak do zbanowania skoro muszą banować całe domeny cc. Normalnych pl, com, net, org nie zbanują tak po prostu. Wiecznie zataczające się koło.

Król jest tylko jeden i nazywa się WordPress!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności