Skocz do zawartości

Przyjazne linki + 301

Active11

Rekomendowane odpowiedzi

Mam klienta który mi wkręca jazdy że zrobi przyjazne adresy i dodatkowo przekierowanie 301 na podstronach. Cały czas słyszę jutro, jutro..

Coś czuję że on po prostu nie ma wiedzy a jego informatyk go olewa - co się dziwić koleś od okien a fachowiec od stron albo robi łaskę albo 50zł/h

Bardzo będę wdzięczny za podpowiedź jak zrobić przekierowanie 301 ze starego adresu na nowy stosując przekierowanie 301

Obecnie stary adres wygląda .pl/index.php?p=produkty&id=1 a chcę żeby się nazywał .pl/tytul-podstrony.html

Wymyśliłem takie coś:

RewriteEngine On
Options -Indexes
#RewriteBase /

RewriteRule ^tytul-podstrony\.html index.php?p=produkty&id=1 [L]

zmiana adresu następuje ale bez 301. Jak dopisać żeby do każdej tego typu podstrony dodać 301?

Będę dziękował ;) POZDRO

25. 04. 2012 - Skończyły się jasne, proste zasady - teraz będzie wolna amerykanka

@albo 50zł/h

No i prawidłowo !

Za free to masz google i tysiące przykładów jak to zrobić.

POZDRO ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Poczytaj o tym tutaj: https://www.php.rk.edu.pl/w/p/modrewrite-krotkie-urle/

Wyjasnione tak, że prościej się tego nie da.

Sprawdź, jak wyglądają nowoczesne drzwi wewnętrzne od stolarza
Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza. Kliknij i sprawdź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności