Skocz do zawartości

Zaplecze PL na IP zagranicznym

Gary_Kuper

Rekomendowane odpowiedzi

@Mion :D dziękuję za uzasadnienie i określenie pseudo znawcy. Nigdy nie kreowałem się na wow experta seo :) uczę się cały czas, dałem odpowiedź taką, jaką uważałem za słuszną, może bez dobrego uzasadnienia, ale będę się tego trzymał, ponieważ w moim przypadku się sprawdza.

@MaxPan wiem, w jakim celu robi się testy. Lekka ironia.

Dzięki za informacje.

POmijając pewne różnice zdań widać, że IP spoza PL nie będzie problemem. Mnie interesuje to czy dla Googla nie będzie to problem. Pomijam zupełnie tematy inne niż to jak g patrzy na takie serwery.

Z moich doświadczeń wynika że geolokalizację IP można olać.

@Mnie interesuje to czy dla Googla nie będzie to problem

To o czym jest ten cały topic ... dosłownie brak słów :D

Dziękuję mam dosyć

EOT

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dokładnie Mion – szkoda słów.

@Gary_Kuper hehehe przeczytaj od początku do końca temat a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie. Wielokrotnie padła odpowiedź.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

@seo-ninja... moja prośba: zrób specjalny temat "moim zdaniem"..., bo już kilkakrotnie w dziale dla początkujących radzisz ludziom rzeczy, które nie mają z SEO nic wspólnego.

W kwestii IP - rozumiem, że uważasz, że niedobrze jest postawić dobrą stronę na serwerach np. w USA... sprawdziłeś może, zanim to napisałeś, na jakim serwerze stoi forum, na którym teraz piszesz? albo strona google.pl...

w ogóle dość często piszesz o czymś, czemu sama domena PiO zaprzecza (bo może nie wiesz, ale to forum jest świetnie wypozycjonowane i do tego działa jako niezła kopalnia linków...)

mam nadzieję, że większości to otworzy oczy zarówno w kwestii hostowania ich strony, czytania tego przez robociki googla i inne boty, ale przede wszystkim może jednak część dzieciaków zaprzestanie zadawać pytania, a przeczytają najpierw co nieco i zrobią własne testy, żeby nie dostać super odpowiedzi od super użyszkodnika PiO.

Nie dawajcie się nabijać w butelkę przez ludków, którzy o SEO nie wiedzą nic lub prawie nic.

dymna.jpg

Aluzje zrozumiałem :) generalnie mam wrażenie, że jesteś niedowartościowany. Druga sprawa czepiasz się mnie już nasty raz, uogólniając i to strasznie. Podałem tak jak uważałem i ogólnie znowu nie przeczytałeś mojej wypowiedzi ("problem to nie jest."), na co już zwróciłem uwagę.

Jeśli Ci ulży, mogę przestać pisać w tym dziale. Przepraszam Szanowne kółko wzajemnej adoracji, za urażenie i moje błędy...

seo-ninja swoimi wypowiedziami udowadniasz kto tutaj jest niedowartościowany :)

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

seo-ninja zamiast lansować się, zapłać lepiej za hosting bo

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

a za takie wycieczki osobiste rozdawane na PIO banany

generalnie mam wrażenie, że jesteś niedowartościowany

Z moje strony koniec dyskusji.

Byłem na 200% pewny, że zniżycie się do tego poziomu, żeby pojechać po linkach w sygnaturze :) sprawa zgłoszona czekam na to co zrobi właściciel, nie mój serwer :)

Jeśli dostane bana to trudno. Chociaż jak to nazwałeś wycieczki osobiste zaczął moderator.

[...]

Chociaż jak to nazwałeś wycieczki osobiste zaczął moderator.

wow.. początkujący "podważył" Twoją merytoryczną wiedzę zadając kilka prostych pytań. Jeżeli to uważasz za osobistą wycieczkę to współczuję Twoim "zorientowanym w temacie" klientom.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

czepiasz się mnie już nasty raz

Bo probujesz wciskac ludziom "moim zdaniem"... Jako wiedze SEO - dzial dla poczatkujacych jest stworzony do nauki, a do wyrazania swoich opinii jest dzial "pogaduszki".

Ja Ci bana nie dam, bo wycieczka byla do mnie, ale podejtzewam, że po serii raportow pojawia się tutaj inni modzi i za poziom Twojej wypowiedzi tego bana dostaniesz (lub maly filterek).

Podsumowujac: w dziale dla poczatkujacych (och... Chyba jestem w nim moderatorem... No to pewnie nic nie wiem...) to najpierw poczytaj, a tymczasem swoje wypowiedzi "moim zdaniem" wrzucaj w pogaduszkach.

Temat zamykam, bo odpowiedzi padly, a Ciebie - jak chcesz pogadac - zapraszam na PW.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności