Skocz do zawartości

Nietypowa aukcja

blizzarder

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szczegóły https://allegro.pl/show_item.php?item=2220629414

Zabrakło mi pieniędzy i mam do "sprzedania" 300zł. Pieniądze zwrócę najpóźniej do 6 kwietnia. Przelew z Google Adsense będzie w tym miesiącu prawdopodobnie 30 lub 31 stycznia więc jeżeli tylko go otrzymam, pieniądze zwrócę wcześniej, tj. 30 lub 31 stycznia.

Może znajdzie się ktoś chętny żeby pomóc?

PS. Jak nietrudno policzyć, w 10 dni można łatwo zarobić 100zł.

Dobrze wiedzieć na przyszłość ale z tego co wyczytałem, minimalna pożyczka na kokosie to 500zł. Mi aż tyle nie potrzeba, kwestia przeżycia do końca miesiąca :( Z kolei gdyby zwrot za pożyczone 200zł wynosił 250zł to wątpię żeby ktoś się skusił. Mi się to opłaca bo przeżyję, a kupujący w ciągu 10 dni zarobi chociażby na wpisy w katalogach w grupie kulfika :)

Mnie ręce opadają jak czytam o takich pomysłach :spioch: Plus za pomysłowość ale duży minus za wykonanie. Na przyszłość niech Ci się nieoczekiwanie nie kończą pieniądze.

Ale... o co Ci chodzi? ;)

Za 250 też by poszło :hmmm: Ciekawe, czy transakcja zakończy się bez zgrzytu :P

• 3 tygodnie później...

Postanowiłem się wypowiedzieć bo dostaję różne dziwne maile :D Aukcja podobno robi furorę na facebooku czy jakimś innym serwisie, w każdym razie ma już ponad 38.000 wyświetleń.

Wszystko przebiegło bez problemów, a pieniądze oddałem wcześniej niż planowałem bo już 27.03. Jeśli MikołajZ. to przeczyta to mam nadzieję, że potwierdzi :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności