Skocz do zawartości

Nowy katalog

poziom

Rekomendowane odpowiedzi

Padłem. Na oko milion linków wychodzących ze strony głównej. Mi nie chce się tam wchodzić po raz drugi, a co na to Pan Google?

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Spadają oczekujące, więc często musi sprawdzac :)

Tak staram się to robić często te 55 to efekt sporego ruchu :) i czasem dylemat czy przyjąć wpis.... :)

Rozumiem o co chodzi z linkami zewnętrznymi już to pomału redukuję dziękuję za trafną sugestię.

Jużeli chodzi o szatę graficzną w najbliższym czasie szykuje się wielka zmiana :) mam nadzieję że pozytywna.

Diękuję za odzew z waszej strony i dalej czekam na dalsze opinie i zapraszam do katalogowanie w yurt

Twój katalog jest mi doskonale znany...

W okresie od września 2011 do marca tego roku w związku z umieszczeniem wpisu otrzymałem od Ciebie 21 wiadomości e-mail, głównie informujących, że...

Twój wpis xxx (www.xxx.pl) spadł do grupy Wpis wyróżniony (link zwrotny) z powodu wygaśnięcia wpisu w grupie Wpis zwykły (darmowy).

Oby więcej takich "spadków"... :)

Ostatnio zapychasz skrzynkę wiadomościami o jakimś konkursie polegającym na "dodaniu jak największej liczby interesujących: stron, komentarzy". Można i tak... :)

Zamiast zajmować się templatką, która tak naprawdę w przypadku katalogu stron jest sprawą trzeciorzędną, zajmij się lepiej linkowaniem kata, usunięciem ogromnej ilości linków wychodzących... I przestań regularnie spamować skrzynki userów z łaski swojej... :)

Pozdrawiam.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Twój katalog jest mi doskonale znany...

W okresie od września 2011 do marca tego roku w związku z umieszczeniem wpisu otrzymałem od Ciebie 21 wiadomości e-mail, głównie informujących, że...

Twój wpis xxx (www.xxx.pl) spadł do grupy Wpis wyróżniony (link zwrotny) z powodu wygaśnięcia wpisu w grupie Wpis zwykły (darmowy).

Oby więcej takich "spadków"... :)

Te zawirowania były na początku miałem bład w ustawieniach seoka po czasie się zorientowałem ale teraz chyba jest wszystko dobrze jeżeli nie to czekam na kontakt admin@yurt.pl albo na PW

A co do wiadomości e-mail to w regulaminie mam

• Katalog Yurt.pl przypisuje sobie prawo do rozsyłania materiałów reklamowych

ale dziękję za sugestie dodamy jeszcze jeden pkt z możliwości rezygnacji newslettera i przy rejestracji będzie możliwość wyboru

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności