Skocz do zawartości

Częste pady easyisp

radca78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do Twojego przyjazdu do Artnetu to trzeba bylo przyjechac, bylo juz paru klientow u nas i z tego co wiem zostali przyjeci, ba nawet sam prezes poswiecil im swoj czas.

Ależ z ciebie dzieciak... A co mnie "sam" prezes obchodzi, nigdy tytuły na mnie wrażenia nie robiły. Nie chce mi się z Tobą więcej dyskutować, bo widać ciężko do ciebie argumenty trafiają. Pewnie pan Prezes ma podobnie. Ciągnięcie dyskusji przez ciebie tylko i wyłącznie pogłębia czarny już wizerunek EasyISP.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Co do Twojego przyjazdu do Artnetu to trzeba bylo przyjechac, bylo juz paru klientow u nas i z tego co wiem zostali przyjeci, ba nawet sam prezes poswiecil im swoj czas.

Ależ z ciebie dzieciak... A co mnie "sam" prezes obchodzi, nigdy tytuły na mnie wrażenia nie robiły. Nie chce mi się z Tobą więcej dyskutować, bo widać ciężko do ciebie argumenty trafiają. Pewnie pan Prezes ma podobnie. Ciągnięcie dyskusji przez ciebie tylko i wyłącznie pogłębia czarny już wizerunek EasyISP.

jak na razie rzetelnie ja przedstawiam sprawe a Ty uciekasz sie do nierzeczowych wycieczek na moj temat.

Czarny wizerunek easy spowodowany jest padami serwerow a nie moich prywatnych wypowiedzi jesli tego nie mozesz pojac to jestes dzieciak.

cyt. dargre

"W pewnym momencie już myślałem, że wezmę ze dwóch chłopaków i sam się do firmy przejadę, bo do siedziby mam 10 minut drogi."

Bez obstawy porozmawiac sie nie da? Czy brakuje argumentow i trzeba silowych uzywac?

jak na razie rzetelnie ja przedstawiam sprawe a Ty uciekasz sie do nierzeczowych wycieczek na moj temat.

Czarny wizerunek easy spowodowany jest padami serwerow a nie moich prywatnych wypowiedzi jesli tego nie mozesz pojac to jestes dzieciak.

cyt. dargre

"W pewnym momencie już myślałem, że wezmę ze dwóch chłopaków i sam się do firmy przejadę, bo do siedziby mam 10 minut drogi."

Bez obstawy porozmawiac sie nie da? Czy brakuje argumentow i trzeba silowych uzywac?

Jak czytam coś takiego to od razu chce mi się śmiać...

dlaczego?

dlatego, że każdy pisze, że odwiedzi firmę z kolegami, bo samemu się boi przyjść i porozmawiać? a może przyjść i pobić kogoś ?

co za czasy...

Mucha siedząca na kupie końskiego nawozu, może sprawiać wrażenie szczęliwej

Tani Hosting & Hosting - polecam z czystym sumieniem :) ^^ Żadnej ściemy i krętactwa ^^

dlatego, że każdy pisze, że odwiedzi firmę z kolegami, bo samemu się boi przyjść i porozmawiać? a może przyjść i pobić kogoś ?

A kto ci powiedział, że trzeba kogoś pobić? Ja bynajmniej takimi metodami się brzydzę. Są znacznie skuteczniejsze. A że dwóch chłopaków to wcale nie oznacza, że łysych i w dresach. Mogą być np. z teczuszkami, w okularkach i okaże się że są znacznie skuteczniejsi.

Czytać koledzy, czytać dokładnie. Nikt was tego nie nauczył? Oj dzieci, dzieci ....

PS. Na szczęście śmiech to zdrowie a i łzy też czasem na zdrowie wychodzi, więc płacz i śmiej się do woli.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

A kto ci powiedział, że trzeba kogoś pobić? Ja bynajmniej takimi metodami się brzydzę. Są znacznie skuteczniejsze. A że dwóch chłopaków to wcale nie oznacza, że łysych i w dresach. Mogą być np. z teczuszkami, w okularkach i okaże się że są znacznie skuteczniejsi.

... i z giwerami pod marynarką.

Można też zrozumieć po takiej wypowiedzi "o dwóch panach", że będą z zakładu psychiatrycznego z kaftanem pilnować tego w środku :D

Mucha siedząca na kupie końskiego nawozu, może sprawiać wrażenie szczęliwej

Tani Hosting & Hosting - polecam z czystym sumieniem :) ^^ Żadnej ściemy i krętactwa ^^

Czytać koledzy, czytać dokładnie. Nikt was tego nie nauczył? Oj dzieci, dzieci ....

PS. Na szczęście śmiech to zdrowie a i łzy też czasem na zdrowie wychodzi, więc płacz i śmiej się do woli.

i teraz rozsadnie piszesz jak dorosly, musisz wiedziec ze wiekszosc z nas kieruje sie stereotypami i skrotami myslowymi zatem jak ktos ma przyjsc z zazaleniem itp. z dwoma kolegami to sie kojarzy, ze z tzw "karkami, pakerami i bandziorami", mogles dodac ze z teczuszka i od razu, by to mialo inny wydzwiek i emocje inne by byly :D

Panowie apeluje o rozejm i koniec wywodow. Stwierdzmy, ze easyisp jest out z rynku solidnych hostingodawcow i koniec na tym :D

i szanuje Wasz osobiste zdanie, bo tak jak ja mam prawo do prywatnosci i wlasnego zdania tak i Wy macie.

No to jakie jest Twoje osobiste prywatne zdanie na temat hostingu easyisp? Out, czy się jeszcze podniesie (poprawi, itp)? Mam uciekać, czy zostać ? Interesuje mnie Twoja prywatna opinia.

BTW Prywatność to nie na forum, tego tutaj nie mieszaj.

Eksperyment Discover.pl

@yeden oczywiscie, ze licze na poprawe, co raz wiecej zabezpieczen jest robionych dla bezpieczenstwa serwera . Ale po padach nauczylem sie nie szafowac slowami, dlatego nie moge podac, ze juz od dzis czy jutra bedzie super, bardzo chcielibysmy zeby tak bylo, ale zagwarantowac tego nie moge, nawet wielkiemu GTS`owi trafila sie awaria poczty ktora trwala parenascie h, a GTS ma takich klientow jak home.pl i najwieksze 2 centra danych w Polsce.

ps.

napisz o przeniesienie na nowy serwer easy.

Z jednym sie zgodze z maglev, chcemy profesjonalnego podejscia i braku padow? To musimy kupic porzadny hosting, np. jak home.pl. Paru znajomych tam ma i tam obsluga wrecz w d@#$ wlazi przy najmniejszysz problemach :)

Ale spojrzmy tez z innej strony. Piszesz o destrukcyjnym wplywie niezorientowanych lamerow. To co, easyisp jest jedynym hostingiem u ktorego sa tacy? Jakas nagonka :) Wszedzie tacy ludzie sie zdarzaja a tylko, ze znanych mi hostingow, easyisp ma takie problemy.

OT tylko prosze sie nie smiac :) bo napisze serio. Jak sa takie problemy to wezwijcie radiestete. Tez sie z tego smialem dopoki nie przeczytalem opracowania o wplywie jonizacji ujemnej na prace sprzetu elektronicznego i to nie sa zarty ;) Ogolnie ludzie sie smieja z ciekow wodnych a przeciez zasada dzialania opiera sie na podstawowych prawach fizyki :D

404.tf

Z jednym sie zgodze z maglev, chcemy profesjonalnego podejscia i braku padow?

To musimy kupic porzadny hosting, np. jak home.pl. Paru znajomych tam ma i tam obsluga wrecz w d@#$ wlazi przy najmniejszysz problemach :D

Ale spojrzmy tez z innej strony. Piszesz o destrukcyjnym wplywie niezorientowanych lamerow. To co, easyisp jest jedynym hostingiem u ktorego sa tacy? Jakas nagonka :) Wszedzie tacy ludzie sie zdarzaja a tylko, ze znanych mi hostingow, easyisp ma takie problemy.

@fidma

home.pl ma inne rozwiazania maja autorski panel, maja chrootowane srodowisko uzytkownika, co za tym idzie masz wydzielona autonomicznie czesc serwera to jest puls, ale minus to jest brak elastycznosci w dopasowaniu chwilowo wiekszego zapotrzebowania na zasoby typu limity czasu procesora, pamieci, jednoczesnych polaczen z baza itp.

Jesli uwazasz, ze easyisp jest jedynym hostingiem z negatywnym wplywem lamerow to rozejrzyj sie dobrze na webhostingtalk.pl ostatnio conajmniej 3 firmy mialy podobne problemy ( jakies drobne awarie, ktore przy najmniej po czesci z tego wynikaly, nazw firm nie podam, bo niby czemu mam robic antyreklame). W easy jest to wyjatkowo widoczne, bo easy jest znane, jakos to wypromowalem, a jak sie spada z wyzszej wysokosci to bardziej boli upadek i to jest praprzyczyna wszystkiego. W zadnym razie nie traktuj tego jako proby usprawiedliwiania sie, bo nie o to chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności