Skocz do zawartości

Częste pady easyisp

radca78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W ostatnich dniach odnotowujemy okresami niestabilną pracę jednego z serwerów easyISP.pl.

Obecnie trwają prace związane z optymalizacją konfiguracji serwera i rozbudową infrastruktury technicznej,

mające na celu wyeliminowanie problemów oraz poprawienie jakości oferowanych przez easyISP.pl usług.

Spodziewamy się, że do dnia 09.02.2006 (czwartek) sytuacja zostanie ustabilizowana.

Za powstałe utrudnienia przepraszamy.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

"jednego z serwerów" :) a chyba na razie maja jeden a kombinuja inne... cóż, taka branża. najgorsze sa te momenty, w których się zapycha jedna maszyna i trzeba stawiac kolejną. na superhoscie to sie rodzilo w bolach... jak wpadlem na s40 rok temu to mial 512 ramu i codziennie wieszal sie mysql :)

Spodziewamy się, że do dnia 09.02.2006 (czwartek) sytuacja zostanie ustabilizowana.

I jak tam u Was?

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

nie wiem o co Wam chodzi - kupilem sobie serwer i domenke na easyisp - za niedlugo premiera ;) i serwer smiaga bardzo ladnie, przez total commandera laczy jakbym po wlasnym dysku chodzil - ilekroc sprawdzam zawsze dziala - dla mnie ok ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

spoko, to jeszcze nic.. jeżeli byście korzystali z usług firmy tanihost.com to wtedy bylby to negatyw tego co macie teraz, UWAGA bardzo was ostrzegam, maiłem kiedyś tam stronkę, jak mogełm dostać się na ftp to normalnie było święto.... a pady to mają kilka razy dziennie

brak sygnatury

To właśnie cały ból z tymi uśługami hostingu, chyba nie ma idealnego.

Też uciekłem od EasyISP, z w/w powodów i nie tylko + fatalny support.

Jakoś inne miałem wyobrażenie o firmie... Tym bardziej że mam ją pod nosem (Gdańsk).

Poszedłem do USA, też kilka padów, ale lepiej niż w EasyISP, ale support też do niczgo.

Znowu zmieniłem. też w USA. Na razie poza minimalnymi problemami na starcie - bez padu.

Za to support to bajka z innego świata. Live chat, zawsze ktoś jest. Na maila

czekam max 1 godzina. Oby tak dalej.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

nie wiem o co Wam chodzi - kupilem sobie serwer i domenke na easyisp - za niedlugo premiera :D i serwer smiaga bardzo ladnie, przez total commandera laczy jakbym po wlasnym dysku chodzil - ilekroc sprawdzam zawsze dziala - dla mnie ok :brawa:

To potestuj go czesto w roznych godzinach.

Tak na marginesie, po kilku dniach spokoju wlasnie terazl padlo wszystko ... (oczywiscie easyisp)

dokładnie. a juz myslalem ze sie uporali z problemem :brawa: Jak widac teraz to wszyscy sa krzakami.. nie ma roznicy, poziom uslug wszedzie tak samo zenujący.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności