Skocz do zawartości

Częste pady easyisp

radca78

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pewnie, bo _malutenkie_ konto, ktore powinno byc bezawaryjne powinno kosztować przynajmniej tysiąć pińcetstodziwińcet... no bo za mniej to zapomnij...

Narzekacie i narzekacie, ja mam jeden vps ostatnio jeden dedyk i 2 tanie hostingi i jedyny co moge narzekać to te tanie zabawki za 100 - 300 zeta na tok... Nie spodziewajcie się cudów za 20 złoty miesięcznie (ja w ogóle nie rozumiem jak im się chce trzymać bazy po 100-200mb za tą cenę ), bo to i tak cud że starcza im na tą całą zabawę w hosting (chyba więcej by zarobili odpalając na tym adsena), dedyk to teraz nie jest bardzo duży koszt, a żeby go zajechac to potrzeba naprawdę sporo odwiedzin i to na niezbyt mądrze napisanych skryptach... Polecam wszystkim, jeśli nie dedyk to VPS w dobrej firmie i naprawdę jest dużo, dużo lepiej. Naprawdę nie trzeba jakiejś wiedzy z sufitu aby odpalić własny serwerek.

...

Narzekacie i narzekacie, ja mam jeden vps ostatnio jeden dedyk i 2 tanie hostingi i jedyny co moge narzekać to te tanie zabawki za 100 - 300 zeta na tok... Nie spodziewajcie się cudów za 20 złoty miesięcznie

Przesadzasz,

Jak ktoś chce zrobić stronkę o swoim piesku,

no ale z księgą gości, małym forum (więc baza niezbędna).

to ma sobie dedyka stawiać ???

Muszą być oferty dla wszystkich: i tych mniej wymagających też.

I obojętne czy 20 PLN czy 200 PLN. Jeśli firma się do czegoś

zobowiązuje, a ty płacisz, to masz też prawo wymagać.

Jak kupujesz długopis, to nieważne czy on kosztował 2 PLN czy 200 PLN.

Ma pisać i koniec. Jak nie - to idziesz do sklepu, oddajesz i kasa z powrotem.

Jutro tobie dedyk siądzie, a firma obsługująca Ci napisze:

"Proszę nie przesadzać - za te pieniądze..."

I głupio CI wtedy będzie co?

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Tłumaczenie, że to "za takie pieniądze" jest nieco dziwne. Serwery w USA są nawet tańsze (i chyba na taki się przeniosę), może działać wolniej ale niech działa.

Może niech ogóle zamkną firmę i powiedzą klientom " Co chcieliście, frajerzy, za taką kasę?".

Sorry ale Tanihost.com nadal ma pada, i to co chwile, jak nie serwer to mają zapchane łącze .... ODRADZAM :(!:)!:)!!!!!!!!!!!! na ftp można dostac się tylko raz dziennie... nawet Chuck Norris nie może sie zalogować, a odpowiedź od administratora na zadanie pytanie, jeżeli wogole odpowie to dopiero po 3 tygodniach !

TO JEST SUPER HOSTING - NIGDY WIĘCEJ

brak sygnatury

Jutro tobie dedyk siądzie, a firma obsługująca Ci napisze:

"Proszę nie przesadzać - za te pieniądze..."

I głupio CI wtedy będzie co?

Masz rację :( Pisałem to wczoraj po zakrapianej imprezce :)

To wina Firm hostingowych, że do bagażnika Poloneza chca upchnąć przyczepę Tira. A ludzie pchają tam tyle ile dają... Jest w Polsce sporo przyzwoitych Firm i dlatego nie rozumiem dlaczego zazwyczaj ludzie z tego forum pakuja spore projekty albo w superhosta albo teraz w takie easyisp itp.. Znaczy rozumiem, bo niby tanio... ale czy na pewno tani hosting jest Tani ?

Jeśli usłyszycie coś o nowym tanim rewelacyjnym hostingu na forum.optymalizacja.com, to proponuje dać sobie z nim już spokój, ludzie się rzucą , 2-3 miesiące i po zabawie :)

...

dajcie spokoj, easyisp ma w zasadzie malutkie konta i robiac porownanie wcale nie sa one takie super tanie.

siła malych kont jest to, że teoretycznie dajesz przykladowe 5GB ruchu i ile stam miejsca a strony i tak tego (glownie miejsca) nie wykorzystuja. z ruchem roznie bywa.

masz dedyka, masz duzy limit albo po prostu cale lacze, robisz male konta to z racji stosunkowo malego obciazenia mozesz tych klientow zlapac od cholery. i to wcale nie jest tak, ze "za ta cene to...". wiadomoze z mniejszych zlapiesz wiecje klientow o mniejszych wymaganiach.

problem w tym, ze czy to malutkie serwisy czy duze to ZAWSZE jest jakas granica przypakowania serwera. czy to tysiac malych serwisow czy 5 duzych. a przekraczanie tych granic konczy sie jak wszyscy wiemy...

Jest w Polsce sporo przyzwoitych Firm i dlatego nie rozumiem dlaczego zazwyczaj ludzie z tego forum pakuja spore projekty albo w superhosta albo teraz w takie easyisp itp..

Podaj mi jakąś to się przeniosę

Jeśli usłyszycie coś o nowym tanim rewelacyjnym hostingu na forum.optymalizacja.com, to proponuje dać sobie z nim już spokój, ludzie się rzucą , 2-3 miesiące i po zabawie :)

I wszystko jasne..wybrałem superhost niecale 9 mies. temu bo tu dobrze pisali, jak wszyscy wiedza, superhost zrobil na nowy rok niespodzianke i padl, zabralem wiekszosc rzeczy i przenioslem sie na easyisp, o którym również tu wyczytałem i znowu....

Czyli co ja mam robić??? Nie stać mnie na następny serwer a utrzymuje w sumie trzy tanie, ICX, superhost i easyisp ktore mam oplacone odpowiednio na miesiac, do bodajze sierpnia, do konca roku. I co? Żadne z nich niestety nie jest stabilne :D

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Też jestem zrozpaczony. Wcześniej korzystałem z WEBD.pl, ale zdarzały się kilkuminutowe pady, więc musiałem szukać czegoś lepszego. Właśnie opłaciłem na rok easyisp i bardzo tego żałuję :D

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

teraz sprawdzam - faktycznie - padlo :/

ps. jak ktos chce super dobry serwer, 100 % niezawodny i do tego mega szybkie lacza to polecam hosting na onet.pl - jeden minus - ceny sa kosmiczne, w tej cenie co tam dostajecie zwykle konto gdzie indziej mozna miec dedyka :/

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności