Skocz do zawartości

Częste pady easyisp

radca78

Rekomendowane odpowiedzi

mógłbyś przytoczyć, lub powiedziec mniej wiecej o co chodzi?

mi tez sie te pady nie podobaja ale nie pamietam zadnych malo przyjemnych odpowiedzi supportu.

czyzby cos sie zmienilo (na gorsze)?

Sprawa dotyczyła limitu subdomen, który niestety jest nałożony na moje konto (zgodnie z umową oczywiście :D). Przy nieograniczonej liczbie domen jest to spore utrudnienie.

Poprosiłem ich o usunięcię/zwiększenie limitu - otrzymałem odpowiedź negatywną. Najwyraźniej jest to niewykonalne i kosztowałoby ich zbyt dużo pracy.

Pomimo tego, że nie mają obowiązu spełniania moich "zachcianek" to jednak stracili klienta.

Pomijam już nawet fakt, że na odpowiedź czekałem chyba 3-4 dni (bo to standard).

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziś od około północy mam problemy z MySQL, najpierw się zaczeło, że przestał mi działać dobrze jeden skrypt, przestały się wyświetlać polskie literki, potem nie mógł nic zmienić w bazie, aż wreszcie baza na jakiś czas całkiem zniknęła, na szczęście teraz już działa, choć wspomniany wyżej skrypt(linkster) dalej sobie nie radzi, ale to już może wina czegoś innego.

Ogólnie denerwuje mnie jeszcze to, że brak jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony EasyISP na moje maile. Kurcze, ta firma to przykład jak szybko i wiele się zmienia, na początku roku byłem bardzo zadowolony, pomoc z ich strony też była duża, a teraz....

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• 3 tygodnie później...

k* szkoda gadac bo normalnie rzucam teraz k* na lewo i prawo.

czlowiek przetrzymal jeden pad, drugi, trzeci, dziesiaty. dwudziesty.. a teraz szlag trafil wszystko co maja...

porazka, po prostu porazka. powinnismy wszyscy glosno i wyraznie wszystkich ostrzegac: NIE KUPUJCIE w tym gownie. koniec. niech wszystkim pokoncza sie abonamenty, a oni nie spier** w podskokach do peru, zając się wypasem trzody chlewnej...

porazka... dzieki bogu ze trzymam tam tylko zasranego bloga bo jakbym mial z nimi interesy krecic to dawno bym upadl.

----------

wlasnie ruszyla strona: brakuje danych od okolo poczatku czerwca.

przyszly tez jeszcze raz wszystkie nadeslane maile: koncza sie na 8 czerwca.

Po prostu kpina z nas, kpina ze wszystkich. Codzienny backup w umowie to chyba jakas bajka.

Chyba czas wystosowac pismo do odpowiednich instytucji aby sie tym zajely.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności