Skocz do zawartości

Na czym postawione jest to zaplecze ?

zyga435

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym się dowiedzieć na jakim skrypcie jest postawione to zaplecze. Bardzo mi się spodobało i chciałbym postawić być może takie stronki tylko nie potrafię ustalić co to za skrypcik. Widać że podpięte jest to pod SWL a umieszczone pomiędzy tagami może mi ktoś powie czy da radę takie coś zrobić na wordpressie i jak ?

VPS już od 130 zł netto (rocznie) - Kliknij tutaj

Bo chce się dowiedzieć na czym jest postawiona czy to jakieś przestępstwo ?

przestępstwo może i nie, ale zasady na forum są jasne.

co do samego pytania, to czemu myślisz, że to na jakimś skrypcie? Budowa strony jest tak prosta, że w notatniku z palca takie sie pisze.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

czy to jakieś przestępstwo ?

W sumie nie, ale taka strona zaraz złapie spamraport i poleci do kosza.

I czyjaś praca pójdzie się rąbać.

Dlatego szanując innych, nie podaje się publicznie adresów zaplecz.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Nie, to nie jest przestępstwo... Zastanów się choć przez chwilę, czy chciałbyś, abym ktoś umieścił tutaj linki do Twoich stron zapleczowych i wrzeszczał przy tym, że to zaplecze...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności