Skocz do zawartości

Darmowy szablon SEOkatalogu

hagira

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miało być dzisiaj ale wykryliśmy mały błąd na jednej z przeglądarek i nie chcieliśmy failstartu.

W każdym razie będzie na 100% w tym tygodniu.

:soczek:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

Witam

Wybaczcie post pod postem.

Niebieska wersja już gotowa do pobrania.

Demo pod adresem www.bankier.info.pl

Skórkę możecie zasysać z adresu: https://www.ar-paradise.pl/szablony-seokatalogi

Miłego użytkowania.

W przygotowaniu ostatnia wersja - czerwona.

Pozdrawiam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

zamiast demo jest parking sedo, tak na marginesie :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Mam mały problem z szablonem a mianowice nie chca się wyświetlać polskie znaki w regulaminie. Jak to naprawić?

Dzięki za info, wkradł się błąd.

Poprawione i paczka nadpisana.

Witam serdecznie.

Chciałbym pobrać szablon w kolorze " niebieskim " ale klikając na ten link przenosi mnie na stronę na której jest dostępny Tylko szablon "Elegancki żółty". Nie wiem czy może źle widzę lub nie do wiedzę :P ale na prawdę nie wiem skąd mam go ściągnąć/pobrać.

Z góry dziekuje za odpowiedz :hi:

M.

• 6 miesięcy temu...

Witam

Udostępniliśmy właśnie nową skórkę.

Demo można podejrzeć tutaj a templatkę można pobierać tutaj

Zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności