Skocz do zawartości

Oferta pozycjonowania na citeam.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

każdy ma swój pomysł na biznes - warunki na gruponach i podobnych skutecznie hamują przed frazami średnimi i trudnymi (pomijam jakiekolwiek gwarancje ;)

moim zdaniem jest to model biznesu na zasadzie :

100 osób kupi kupon, 10 wbije do top10, 1 przedłuży umowę

i tak robimy 1x miesiąc przez cały rok

co po roku ?

kasa od 1200 osób, 120 klientów w topach (może przedłużą za większą kasę itp) oraz 12 którzy na pewno przedłuża

po co call center lub mailing ;)

pamiętajcie tylko, że gość nie dostanie 300 pln a 50% bo takie są warunki sprzedaży na gruponach ;)

ps.

pomijam również kto stoi za tym ;D

kto zna Pawła to wie :D

To, ze znaleźli to tego nie neguję. Jadnak wciąż będę upierał się, ze w Polsce poziom wiedzy klienta na temat pozycjonowania i jego kosztów jest żaden.

PS. Kupili tylko co z tego skoro za pół roku będę się tylko wk.... bo wyników nie będzie żadnych albo będą bo firma zaproponuje pozycjonowanie fraz na nazwę firmy albo coś podobnego.

PS2. @qbeczek - nie zgodzę się z Tobą bo żaden klient po roku nie mając z tego efektów (a za tą kasę się jej nie da zrobić) nie podpisze umowy.

pamiętajcie tylko, że gość nie dostanie 300 pln a 50% bo takie są warunki sprzedaży na gruponach :D

City bierze 30%

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ponad pół roku temu zgłosiła się do mnie pewna Pani, żebym zajął się jej sklepem. Zrobiłem audyt, wyceniłem frazy, przedstawiłem jej swoją propozycje – a ona znalazła ofertę na Gruponie i oczekiwała że też jej dam taką cenę. I tak się rozstaliśmy. Niedawno znów zadzwoniła, że jednak chce abym zajął się jej sklepem bo nie widzi żadnych efektów pozycjonowania firmy na Gruponie.

A pół roku temu żadne argumenty do niej nie przemawiały :D .

Sredcznie Budowlane Zapraszam  Narzedziak24.pl

Chyba dam ofertę na grupówce audytu SEO wykonanej usługi pozycjonowania zakupionego w zakupach grupowych :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Chyba dam ofertę na grupówce audytu SEO wykonanej usługi pozycjonowania zakupionego w zakupach grupowych :D

ja juz to robie ;) prosze mi nie wcinac się do ogródka ;)

a co do opinii qbeczka - ma sporo racji ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ja juz to robie ;) prosze mi nie wcinac się do ogródka :P

a co do opinii qbeczka - ma sporo racji :D

fifty/fifty ?? ;)

i monopolizujemy rynek ;)

City bierze 30%

o to ciekawe - ale może zależy od branży oraz od tego czy to usługa czy towar

na ofercie "gruponowej" też można zarobić - trzeba tylko policzyć z kalkulatorem czy i jak to się opłaca

a ci co "płaczą" - nic się nie martwcie prędzej czy później ci ludzie będą szukać innej firmy - a na gruponie pewnie już nie kupią - choć znając przeciętnego klienta w pl to kilka-kilkanaście procent ponownie kupi przez grupona :D

poza tym czasem bardziej opłaca się klient z frazą za 30zł (bo zrobimy 1 linkiem) niż klient za 300zł i więcej przy którym trzeba się nagimnastykować ;)

..a ci co "płaczą" - nic się nie martwcie prędzej czy później ci ludzie będą szukać innej firmy - a na gruponie pewnie już nie kupią - choć znając przeciętnego klienta w pl to kilka-kilkanaście procent ponownie kupi przez grupona :D..
Będą, albo dojda do wniosku, że szkoda $ bo nic z tego i tak nie ma ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

To że SEO świadomość klientów w Polsce jest znikoma to wiadomo.

Jak widać można to wykorzystać.

Ciekawe czy gdzieś w dalszym świecie też są tego typu oferty na zakupach grupowych?

Jeżeli są to na pewno nie z gwarancjami pozycji (nikt przy zdrowych zmysłach nie "podłoży" się pod gwarancje w SEO , zresztą przeszperałem grupona com i co.uk i jedyne co znalazłem to jakieś programy do SEO

W dalszym świecie w ogóle nie rozlicza się w zasadzie za pozycje :D

Akurat ta konkretna oferta mnie osobiście nie śmierdzi wielkim przekrętem o który tu pare osób płacze. Biorąc pod uwagę zastrzeżenia odnosnie dopuszczalnych fraz na pewno da się to zrobić nie dokładając do interesu, a za rok część klientów zostanie. Do tego reklama samej firmy i zysk z klientów, którzy potrzebują poza takimi kilku ambitniejszych fraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności