Skocz do zawartości

Oferta pozycjonowania na citeam.pl

Rekomendowane odpowiedzi

W dalszym świecie w ogóle nie rozlicza się w zasadzie za pozycje :D

Akurat ta konkretna oferta mnie osobiście nie śmierdzi wielkim przekrętem o który tu pare osób płacze.

Jak rozumiem też dajesz gwarancje pozycji ? Jak i też zagwarantujesz 20 zakładom fryzjerskim TOP 10 ??

Zrobisz mi profesjonalne SEO z audytem za 300 zeta rok ?

Jak tak to masz wszystkich moich klientów (przy przejęciu całkowitej odpowiedzialności finansowej w razie wylotu z top 10 w ramach gwarancji)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oj Beerbant Beerbant, nie wypominając Ci wieku rzecz jasna, ale to nieco nie za późno na takie trollowanie? :D

Po 1. nic Ci nie zagwarantuję, bo nie zajmuję się - póki co - pełnym SEO. Nie uważam, żeby moja wiedza była wystarczająca, więc na razie zajmuję się tym czym się zajmuję (btw - solidny blast katalogami i preclami to patrząc na wyniki więcej niż robią dla swoich klientów niektóre "firmy seło") :)

Po 2. poczytaj jakich fraz dotyczy oferta. "fryzjer kraków" czy "fryzjer warszawa" nie mieści się w kryteriach, a z mniejszych miast naprawdę uważasz, że dostanie choćby 3 strony na tą samą frazę? :) Czepiasz się. Poza tym jeśli ktoś jest pewien swojej wiedzy, to czemu nie miałby dać gwarancji na tak proste frazy? Przecież konkurencja to też ludzie, najwyżej przyjdzie mu włożyć 5x tyle ile wyjmie, ale top10 będzie. Z czepianiem poczekaj, aż ktoś się nie wywiąże, a nie z góry zakładasz, że się nie da :) I uprzedzając, zdaję sobie sprawę, że każdego dnia Google może zwinąć interes, zrobić całą 1. stronę AW itd., ale w każdej branży jesteś - mniej lub bardziej - zależny od kogoś innego, a jakoś są "gwarancje" ;)

Po 3. profesjonalny audyt SEO to rzecz prostsza niż lubicie ze zgredem wypisywać, nie oszukujmy się. Trochę to trwa, ale zgodnie z zasadą 80/20 można to robić szybko i efektywnie. Pytanie tylko po co dla fraz jakich dotyczy to ogłoszenie robić więcej niż zmiana title, jakieś h1 i ew. ogarnięcie burdelu z linkowaniem wewn? Dodatkowo mam nieodparte wrażenie, że jest to liczone na jednorazowe wypozycjonowanie i utrzymanie pozycji przez rok. Kokosów na tym nie zarobi i na pewno nie można na gruperach budować strategii działania firmy, ale jako narzędzie promocji? Myślę, że warto nawet dołożyć - w końcu dobra reklama kosztuje prawda?

Rzeczywiście sie nie znasz patrząc po punktach 2 i 3, ogarnij szerzej temat fraz to zrozumiesz (może) tutaj masz małą podpowiedz w temacie fryzjera - fraza "fryzura wieczorowa warszawa + np. centrum "

Zanim podeprzesz się zasadą Pareto pomyśl chwilke czy ma ona zastosowanie zawsze i wszędzie :D

a na koniec mógłbyś podac przykład jednej gwarancji na produkt / usługę gdzie efekt finalny jest w 100% zależny od przypuszczeń czy oparty na "jak raz mi to wyszło to i wyjdzie X razy" , że nie wspomnę , że sprzedajesz gwarancje na produkt obcej firmy i na dodatek nie znasz nawet w 20% składników tego produktu - może rzeczywiście to jest kwestia wieku i teraz nie przykłada się żadnej wagi czy znaczenia dla słowa gwarancje ...

Tematu "o "gwarancjach SEO" w normalnych krajach gdzie złamanie gwarancji wiąże się z przykrymi konsekwencjami finansowymi chyba nie muszę rozwijać ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer, ale czpiasz się. ktos daje gwarancje, ok, robi usługę to może dać gwarancje. Problemem będzie jeżeli będzie wpadka (tu nie będzie pozycji) i Klient nic nie dostanie w ramach gwarancji. A czy dostanie, czy nie, to trzeba by zobaczyc umowę. I teraz albo widziałeś umowę do tej konkretnej oferty, albo - nie wiem jak to napisać, więc może deilkatnie - zgadujesz. Widziałeś umowę?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Problemem nie jest wpadka, problemem jest niemożliwość dotrzymania gwarancji już na poziomie samej oferty. Zupełnie inaczej brzmiałoby np. "daje gwarancje najwyższej jakości usług" ...

Konkurencja jest OK nawet cenowa czy jakościowa ale w mojej opinii taka oferta gwarancyjna jest nieuczciwą zagrywką wobec konkurencji bo bazuje na nieświadomości klienta.

i EOT w temacie.

Fellatio od prostytutki :)

a wziałeś pod uwagę fakt, że facet który skończył powiedzmy 80tkę może skomentować to : "on nie ma stać, on ma się błyszczeć !" ;)

dobra nie bedę sie szczypał i walnę po całości prosze oto jak wygląda inna oferta tej samej firmy która wycenia 3 frazy na 60 złotych miesięcznie a w swojej ofercie na CityDealu już te samą usługę wycenia na na 5000 złotych rocznie ....

https://www.taniepozycjonowanie.info.pl/tan...-internetowych/

Dziwne co ?

Jakieś jeszcze komentarze w sprawie wałkowania klientów ???? Czy nieuczciwej konkurencji ??

Robią też strony, tak- www.botak.com.pl? Chmmm, ja już ten layout gdzieś widziałem... może tutaj?

e: uzupełnienie informacji.

e2: @Beer, że Tobie się jeszcze chce z tym walczyć...

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Nie no Berr, ale gdzie oni w ofercie piszą, że 5k to ich normalna cena? Może gdyby napisali dokładniej to by to było coś w stylu:

U nas 399 zł zamiast 5000 zł u Berra za pozycjonowanie 3 fraz w wyszukiwarce Google przez okres 12 miesięcy. Wskazówki optymalizacyjne (SEO) w cenie, a u Berra kolejne 2k!

I oczywiście ja ich nie bronie, za tą cenę, to można sobie cos z automatu jednorazow może nawet po rozłożeniu w czasie zapuścić i liczyć, że się jakoś utrzyma :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

e2: @Beer, że Tobie się jeszcze chce z tym walczyć...

Bo dla mnie to jest przejaw nieuczciwej konkurencji.

Nie no Berr, ale gdzie oni w ofercie piszą, że 5k to ich normalna cena?

j.w.

Beer - tak z ciekawości sam dajesz na swojej stronie gwarancje :

https://www.websukces.net/gwarancje

gwarancją wzrostu ruchu na pozycjonowanej witrynie *

Jak możesz dawać jakiekolwiek gwarancje skoro ruch zależy od podmiotu 3 jakim jest Google na którego działanie nie masz większego wpływu ani nie możesz przewidzieć jak sie zachowa ?

Beer - tak z ciekawości sam dajesz na swojej stronie gwarancje :

https://www.websukces.net/gwarancje

gwarancją wzrostu ruchu na pozycjonowanej witrynie *

Jak możesz dawać jakiekolwiek gwarancje skoro ruch zależy od podmiotu 3 jakim jest Google na którego działanie nie masz większego wpływu ani nie możesz przewidzieć jak sie zachowa ?

Trafne spostrzezenie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności