Skocz do zawartości

Oferta pozycjonowania na citeam.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tu właśnie mamy róznicą pomiędzy profesjonalnym SEO a zwykłymi napierdzielaczami linkami którym w głowie się nie mieści inny ruch jak tylko z pozycji :) .

IT bez urazy ale w analizie i logice po raz kolejny udowodniłeś swoją totalną ignorancję, jakbyś dokładniej obejrzał portfolio to zauważyłbyś poza wejściami z wyników naturalnych sporą ilość wejść z innych źródeł niż google i tym się różnimy w podejściu do profesjonalizmu .

Any kłeszczyns w kwestii gwarancji zwiekszenie (dodam targetowanego czyli tematycznego) ruchu ?

:)

PS

dodam jeszcze , że niedługo wprowadzę usługę za którą bedę pobierał opłaty tylko i wyłącznie po zwiekszeniu sprzedaży/zamówienia usług (oczywiście nie dla wszystkich segmentów rynkowych).

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

[...]dodam jeszcze , że niedługo wprowadzę usługę za którą bedę pobierał opłaty tylko i wyłącznie po zwiekszeniu sprzedaży/zamówienia usług (oczywiście nie dla wszystkich segmentów rynkowych).

PPA? Ja wyszedłem szybko. Strasznie ciężki kawałek chleba w polskich realiach, Klienci Cię zjedzą, naużerasz się :)

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Marcin, nie ma pozycji nie ma gwarancji.

Ot tyle. Koniec kropa :)

to trochę nie tak - ja gwarantuje, że moje działania spowodują wzrost targetowanego w zależności od zastanych pozycji i optymalizacji i to są gwarancje które są niezależne w znacznym stopniu od podmiotów trzecich ;)

PPA? Ja wyszedłem szybko. Strasznie ciężki kawałek chleba w polskich realiach, Klienci Cię zjedzą, naużerasz się ;)

Nie, usługa jednorazowa. Potem odcinanie kuponów od niej ;) a tak właściwie to praktycznie jak wyjdzie nic nie bedę musiał robić :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ciekawe, w pewnych branżach(np. mojej), decyduje target nie pozycja.

https://leczyc.pl - Oferta stacjonarnego leczenia alkoholizmu Warszawa
psychiatra Warszawa - https://psychiatra-gabinet.pl
Interesuje Cię problematyka zależności odwiedź https://medox.org.pl znajdziesz odpowiedź jak leczyć uzależnienia, tu nie leczą pedagodzy i księża tylko lekarze  i psycholodzy z uprawnieniami..

Ciekawe, w pewnych branżach(np. mojej), decyduje target nie pozycja.

To chyba powinien wiedzieć każdy logicznie rozumujący i chyba nic w tym dziwnego ... SEO powinno być traktowane znacznie szerzej niż tylko poprzez pozycje w SERPach jednej wyszukiwarki ...

Dokładnie. Niestety znam paru pozycjonerów dla których liczy się tylko pozycja. Ale z drugiej strony patrząc klient który zgłasza się do ciebie i nie ma zielonego pojęcia o branży IT widząc że jego strona jest w TOP3 jest wielce zadowolony. I właśnie dla takich ludzi jest oferta z citeam dzisiejszego tematu.

Szczerze mówiąc, w standardowej umowie, ja też nie wnikam ile Klient ruchu i zamówień zdobędzie na swojej stronie. Moim zadaniem jest zrobić dokładny keyword research, audyt, optymalizację, wycenić usługę, wykonać ją i zapewnić stabilność efektom. Nie odpowiadam za to jakie ceny ma Klient, jaką szatę graficzną, jak u niego z obsługą klienta, user friendly strony, itd...

nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim,

nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą

i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem...

Dokładnie. Niestety znam paru pozycjonerów dla których liczy się tylko pozycja. Ale z drugiej strony patrząc klient który zgłasza się do ciebie i nie ma zielonego pojęcia o branży IT widząc że jego strona jest w TOP3 jest wielce zadowolony. I właśnie dla takich ludzi jest oferta z citeam dzisiejszego tematu.

@pn25 pozycja może być jednym z wyznaczników, szczególnie na niszowe frazy, gdzie ruch jest niewielki, ale właściciele serwisów naparzają po katalogach ;)

Z drugiej strony, ostatnio zdarzył mi się klient, który chciał pozycjonować frazy banalne (nazwy swoich zastrzeżonych produktów), z których 4 na 6 były na 1 miejscu.

Klient nie miał zielonego podejścia o pozycjonowaniu, uświadomiłem go ... (wiem, wiem :) ) i się rozstaliśmy.

Gdyby poszedł do citeam lub grupona, zapłaciłby ze 300 zł, za pozycjonowanie fraz, które sam miał wypozycjonowane.

Dodam tylko, że ilość zaindeksowanych stron ponad 25.000.000 (niektórzy pozycjonerzy mieli by pożywkę ;) ), zero konkurencji, frazy będące nazwami zastrzeżonymi (sam to przerabiałem z drugiej strony kiedyś :) )

Widzisz Beer - nie rozumiesz różnicy między IM, a SEO. SEO to ruch z pozycji, SEM to ruch z pozycji + ppc, IM to ruch z wszystkiego i tu IT ma rację (jak zwykle zresztą). Fajnie, że podchodzisz do tematu kompleksowo, ale miej świadomość, że wychodzisz poza kompetencje SEO i nie możesz wymagać, że inni pozycjonerzy pójdą w Twoje ślady.

A co do tej ściemy z ceną, no to jest fakt nie do podważenia. Sam nie wiem czemu nie zwróciłem na to uwagi. Gość leci w ch*** i zasługuje na pełną pogardę.

Marcin, nie ma pozycji nie ma gwarancji.

Ot tyle. Koniec kropa :)

to trochę nie tak - ja gwarantuje, że moje działania spowodują wzrost targetowanego w zależności od zastanych pozycji i optymalizacji i to są gwarancje które są niezależne w znacznym stopniu od podmiotów trzecich ;)

PPA? Ja wyszedłem szybko. Strasznie ciężki kawałek chleba w polskich realiach, Klienci Cię zjedzą, naużerasz się ;)

Nie, usługa jednorazowa. Potem odcinanie kuponów od niej ;) a tak właściwie to praktycznie jak wyjdzie nic nie bedę musiał robić :)

Witam.

I tak juz czerpiesz wystrczajaca kase na AdWords.

Pozdrawiam.

@ Grisham - jeszcze raz - wzrost targetowanego w zależności od zastanych pozycji i optymalizacji - od tego właśnie zależy też % wzrostu ruchu co do SEO to zgoda ale SEO to też ruch z witryn zapleczowych które też są wysoko w wynikach a same się tam nie znalazły ... :) . Więcej bez NDA nie napiszę :)

i tak juz czerpiesz wystrczajaca kase na AdWords.

Pozdrawiam.

A to dla mnie coś nowego - skąd takie info ?

Beer - skoro wejscia przez satelity tez sa z G - to rowniez nie masz na nie wiekszego wplywu.

Mówimy o gwarancji wzrostu ruchu czy pozycji ? Bo o ile targetowanym ruchem z witryn (z których ruch pochodzi z google ) mogę kontrolować (czytaj zmieniać w razie potrzeb te witryny) o tyle już nie mogę gwarantować pozycji tych witryn ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności