Skocz do zawartości

Oferta pozycjonowania na citeam.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Abyś miał już kompletną jasność w temacie to podpowiem Ci, że jest ruch do zdobycia z SERPów niezależny od pozycji, niezależny od filtrów ;) i ruch ten cały czas rośnie ....

Ja pierdziele niektórym z Was to trzeba chyba kawę na ławę wywalać a na dodatek jeszcze potem zatrudniać tłumaczy aby jeszcze raz wyjaśnili ;)

Dedykuję tym wszystkim co to nie ogarniają tematu słówko "not provided" i wszystkie kwestie z tym związane , a szczególnie te po pierwszym Marca ...

Kuźwa czy tak ciężko jest ze spostrzegawczością i wyciąganiem wniosków ?? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To inaczej Beer zapytam : co jesli nie wykonasz swojego zadania ? Placisz kare umowna ?

Jeżeli moje działania nie spowodują wzrostu ruchu chociażby o ułamek procenta , to TAK

Masz jeszcze jakieś pytania ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dziwne - ruch niezalezny od pozycji ? (pomijam adwordsy)

Marcin pisząc pozycji miałem na myśli pozycje dla niezalogowanego użytkownika - zalogowany użytkownik otrzymuje zupełnie inne pozycje a za jakiś okres czasu bedą zupełnie inne pozycje dla ludzi z kręgów google ....

Proszę Ciebie uważam Ciebie za fachowca od używania rumaka ale tematu SEO to Ty za bardzo nie ogarniasz ...

Przy tym co Google aktualnie wyprawia, prędzej czy później będzie trzeba przejść na rozliczanie za ruch i przestać martwić się banami i filtrami. Każdy z nas postawi po 100 zaplecza na klienta, wypchnie na różne frazy i ruch będzie ciągnął do strony klienta/na maila klienta.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

IT a nawet i niezalogowanego... masz zbanowaną (by wykluczyć juz pozycję, która tu nie miesza) stronę. Ja mam 20 stron na które wchodzą ludziki (stali userzy, przypadkowi jacyś, z wyszukiwarki, z FB, Twitta, czy nawet z kręgów G, nie istotne, ważne, że są), a z tych stron wchodzą na Twoją www, bo widzą na tych moich reklamę/linka/co tam chcesz - ważne że ich to zainteresowało i weszli. Co ważne są to świadome wejścia, a nie kliki w banner: czyczki Angeliny Jolie. Masz ruch niezależny od pozycji? Masz ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A jak tym Twitterom czy FB coś się stanie to skąd będą wejścia?:]

A jak serwerowi coś się stanie ? A jak prądu nie będzie ? A jak ciotka Halinka złapie wujka Janka z kuzynką Zuzią ? ....

Ogarnij się, mowa jest o metodach o tym jak łowić ryby a nie gdzie ...

Problem się pojawi jak wtyczke wyłączą i internet przestanie działać, ale i wtedy pozostanie papierowa książka telefoniczna. Ma być ruch, tu nie jest ważne skąd, ważne by ten ruch sie przekłądał na zyski dla Klienta ;)

- Reklama -

Zgadza sie ale wezmy sobie taki przypadek.

Daje Berbantowi pod opieke serwis X : ktory ma dziennie 100 tys wejsc z czego 80 tys z G. On daje mi gwarancje , google filtruje strone strona traci te 70-80 tys wejsc.

I jak teraz wedlug swojej gwarancji zapewni mi ten przyrost ruchu ?

Wydaje mi sie ze prawie niemozliwe bedzie dla niego pozyskanie nagle 80 tys unikow targetowanego ruchu.

Ale będzie wstanie zapenić całkowicie nowy i udokumentować (statystyki) ruch ze swoich źródeł czy nie? Berr będzie gwarantował nowy ruch, a nie utrzymanie starego czy zapewnienie wzrostu z przed filtra. Mnie w Twoim przypadku bardziej interesowało by, jak udowodni, że dany ruch pochodzi konkretnie od niego, ale to już jego problem ;)

- Reklama -

Daje Berbantowi pod opieke serwis X : ktory ma dziennie 100 tys wejsc z czego 80 tys z G. On daje mi gwarancje , google filtruje strone strona traci te 70-80 tys wejsc.

Jeżeli dasz mi taka stronę a bedzie sie ona kwalifikował moim zdaniem do filtra to pierwszą wytyczna jaką dostaniesz będzie usunięcie wszystkich możliwych przyczyn, Marcin bez urazy ale dalej nie pojmujesz słowa optymalizacja i SEO i aby uprzedzic pytania z gatunku dziecięcych ("a co będzie gdy bedzie padał deszcz mały/mniejszy bardzo mniejszy/wiekszy jeszcze wiekszy/najwiekszy/ itd) napiszę, że gwarancja mojej usługi (jak sama nazwa wskazuje mojej i mojego działania) nie dotyczy czynników ode mnie niezależnych - włączając w to złe humory mojej ciotki , miesiączke partnerki, stan psychiczny mojego kota ... To tak aby uprzedzić następne pytania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności