Skocz do zawartości

Oferta pozycjonowania na citeam.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Beer a pokazalbys mi umowe na Twoja usluge ? Bo moim zdaniem musi byc strasznie zawila.

Niestety ... Działam tak, że już na poziomie wstępnych negocjacji w wiekszości przypadków podpisuje NDA ale mogę Ci polecić prawnika który mi przy niej pomagał i "wyrzeźbi" dla Ciebie coś podobnego ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przyznaję się jeden szczegół oferty mi umknął , moim zdaniem ważny :

Na czym to polega?

Pozycjonowanie to jeden z najbardziej efektywnych i najszybszych sposobów na pozyskanie klientów na Twoje produkty i usługi. Będąc na początkowych stronach w wynikach Google.pl, automatycznie znajdziesz się bardzo wysoko w wynikach wyszukiwania takich przeglądarek jak onet.pl, wp.pl, bing.pl. Tym sposobem docierasz do milionów odbiorców. Nie możesz przegapić takiej szansy na promocję!

Moja  fotografia kulinarna  :D  Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

"Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ

Nie czytałem całego wątku bo dość długi jest, ale chciałem powiedzieć tyle że kiedyś dzwonili do mnie z grupona (chodziło o inne usługi, nie o pozycjonowanie). Od nich dowiedziałem się że oferowaną kwotą za usługę czy produkt dzielisz się w 50% z gruponem (w tym przypadku CITEAM). Czyli gość proponuje za to "pozycjonowanie" 399zł, a do ręki dostanie prawdopodobnie powołowe mniej (minus VAT) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności