Skocz do zawartości

"Ten czas" moderatora?

Grisham

Rekomendowane odpowiedzi

@Griham, udzielam się właśnie dlatego, że ten temat ma wydźwięk humorystyczny. Nie mam Tobie za złe, że masz iksdziesiąt kont, to nie moja sprawa. Ja po prostu podałem rozwiązanie tej jakże trudnej sytuacji w której się znalazłeś. Bliźniemu swemu trzeba pomagać.

Pis Bro

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pierwsze za brak danych firmy - 2 dni blokadki - wtedy jeszcze myślałem, że skrucha i chęć poprawy coś da - niestety, zgodnie z zasadą "nieznajomosć prawa szkodzi" był bezlitosny. Kolejne, blokada na 7 dni, za umieszczanie takiego samego ogłoszenia częściej niż raz na 7 dni (do dziś nie sprawdziłem czy taki zapis w Regulaminie istnieje), a dziś za... 2 zbyt podobne ogłoszenia w odstępie mniejszym niż 7 dni - też 7 dni blokady. Dodam, że na mocy precedensu weszła też dziś w życie zasada (o której nie wiecie, ale już Was za to raportuję :)) że na jednej stronie tematów w dziale Ogłoszenia może znaleźć się tylko jedno Wasze ogłoszenie - warto wiedzieć i pamiętać.

@soprano - dzięki, ale wpadłem na to już sam :D Sęk w tym, że mając więcej niż jedno konto, ogłaszać można się tylko z jednego - dlatego blok boli :)

Nie ogłaszam się więc pewnie dlatego mam spokój :D No a nie możecie "dogadać" się z modem, wyjaśnić sprawę? W końcu brak jakiejś informacji w ogłoszeniu to nie celowe działanie na czyjąś niekorzyść. Co innego jeśli po zwróceniu uwagi nie uzupełnicie danych.

No ale to moje prywatne zdanie tylko :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Mi też się udało trafić na miesiączkę Wędrowca. I też było jakoś w tym samym okresie. Na początku nie wiedziałem o co chodzi, ale potem drogą dedukcji załapałem, że to za złe napisanie ogłoszenia w dziale "Zlecenia". A doszedłem do tego, że skoro mam osta to jak przeszukam kosz to się dowiem jaki temat wylądował w koszu i dlaczego dostałem te niewyjaśnione ostrzeżenie.

:D

Kolejne, blokada na 7 dni, za umieszczanie takiego samego ogłoszenia częściej niż raz na 7 dni (do dziś nie sprawdziłem czy taki zapis w Regulaminie istnieje), a dziś za... 2 zbyt podobne ogłoszenia w odstępie mniejszym niż 7 dni - też 7 dni blokady. Dodam, że na mocy precedensu weszła też dziś w życie zasada (o której nie wiecie, ale już Was za to raportuję :D ) że na jednej stronie tematów w dziale Ogłoszenia może znaleźć się tylko jedno Wasze ogłoszenie - warto wiedzieć i pamiętać.

To nie od dziś tylko od 2005 roku...

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=6512 - pkt 5 regulaminu.

edit: od 2008. post jest z 2005.

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

blokada na 7 dni, za umieszczanie takiego samego ogłoszenia częściej niż raz na 7 dni (do dziś nie sprawdziłem czy taki zapis w Regulaminie istnieje), a dziś za... 2 zbyt podobne ogłoszenia w odstępie mniejszym niż 7 dni - też 7 dni blokady

To chyba powinno zamknąć temat "dlaczego dostaję ostrzeżenia".

weszła też dziś w życie zasada(..) na jednej stronie tematów w dziale Ogłoszenia może znaleźć się tylko jedno Wasze ogłoszenie
Nieprawda, ta zasada dotyczy tylko Ciebie jeżeli chodzi o WSZYSTKIE ogłoszenia - za wybitne zasługi i nieznajomość regulaminu. Natomiast "od zawsze" dotyczy ogłoszeń o tej samej zawartości (katalogowanie w 100 katalogach i katalogowanie w 101 katalogach to ta sama zawartość gdyby ktoś miał wątpliwości).
czujny moderator
- e tam czujny, po prostu jako pierwszy przeczytałem zgłoszenie na mailu :D

Z racji, że Grisham jest jak widać niezadowolony z poziomu mojej moderacji obiecuję od dziś wnikliwie przyglądać się jego postom. Wszystkim.

dymna.jpg

No to problem miesiączkowania mamy juz raczej z głowy. Teraz będzie leciało nonstop :]

ps. Kiedyś jak na forum G zapytałem co jest nie tak z jedną stroną, czemu zabaniła, to w odpowiedzi mi wysondowali IP i powywlekali wszystko co na nim stało, moje nie moje, wszystko co pod bana zasługiwało... Czasem nie warto zadawac pytań, tylko pomysleć trzeba :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

A ja Wam powiem że, obecni moderatorzy są dla Was zbyt łagodni. Cieszcie się, że nadal możecie pisać ze starych kont, a odpoczynki macie krótkie. :):D

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Sebastek, to wtedy założe konto firmowe, albo kupie cos od Domains'a. :]

@Irek, a żebyś wiedział. Kiedyś to byłeś "miotła". I te tematy jaki to Ty zły mod byłeś. Teraz są bardziej prorodzinni :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności