Skocz do zawartości

"Ten czas" moderatora?

Grisham

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widzisz wedrowcu, ja Cię tak lubię, a Ty tak? :)

Przepraszam, zapomniałem, ze to Twoje prywatne forum :D

To chyba powinno zamknąć temat "dlaczego dostaję ostrzeżenia".

A po cóż mam sprawdzać? Wystarczy mi Twoje zdanie od którego jak wiemy nie ma odwołania. Więc nawet jeśli Regulamin mówiłby inaczej... to co z tego :)

Btw, a propos rzeczonego pkt Regulaminu:

* Wyjaśnienie punktu 5. słowo ogłoszenie rozumiane jest następująco : post oferujący dokładnie to samo co poprzednio zamieszczone ogłoszenie, różnica w podanej cenie nie jest wystarczającym powodem zamieszania następnego ogłoszenia. Oba warunki muszą być spełnione.

1. ogłoszenie z informacją o pakiecie, dostępnym tylko przez Allegro - i to jako promocja - duża przecena, ograniczona liczba pakietów, ograniczony czas trwania.

2. ogłoszenie z listą dostępnych pakietów katalogowania - 7 pakietów z czego 1 pokrywa się z tym z 1 ogłoszenia, dostępne do kupienia w sklepie, stale.

Jak dla mnie różnica jest spora, ale co ja tam szary użytkownik wiem.

Btw - nie miałem absolutnie zamiaru rozstrząsać słuszności tych ostrzeżeń, ale widzę, że wędrowiec to większy służbista i "ważniak" niż myślałem, zatem zatańczmy :)

@Grisham, niepotrzebnie przepychasz się z innymi. Ostatnio coś Ciebie wszędzie pełno, tak samo jak do niedawna "vipera" od niedoszłego stowarzyszenia PiO :)

Takim działaniem na pewno nie zbudujesz sobie marki na forum (a odnoszę wrażenie, że właśnie to próbujesz zrobić) a tylko sam sobie rzucasz kłody pod nogi.

I żeby nie było - nie piszę tego złośliwie. Czasem dobrze jest poznać opinię kogoś, kto patrzy z boku ;)

No własnie- co się stało z Viperem? Urlopik? :)

e: no to żeby mu tylko atramentu w piórze nie zabrakło ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ha ha ha. Nie wiem co przeskrobałem - nie dość, że blok to jeszcze do vipera mnie porónują ;) Jak to mawiają - katalogować każdy głupi umie, ja po prostu staram się to robić (i robię) na nieco większą skalę. Fakt, że lubię lekko potrollować, właśnie dlatego mam oddzielne konto firmowe dla spraw "firmowych" ;) Co poradzić, od zawsze miałem alergię na głupotę :)

nie dość, że blok to jeszcze do vipera mnie porónują

Nie porównuję Cię do vipera tylko mówię, że on także miał swoje huczne 5 minut i wcale mu to na dobre nie wyszło - dlatego przestrzegłem przed tym Ciebie.

Granica między "gwiazdą" a "gwiazdorem" jest bardzo cienka, tak samo jak linia między "mądrym" i "mądralą" :)

Fakt, że lubię lekko potrollować, właśnie dlatego mam oddzielne konto firmowe dla spraw "firmowych"

A kogo obchodzi z którego konta trollujesz, skoro i tak wszyscy wiedzą, że to jedna osoba? Jak chcesz koniecznie trollować, to sobie załóż konto incognito, bo w chwili obecnej budujesz określony wizerunek siebie jako osoby, niezależnie z którego konta (jak sam napisałeś) trollujesz.

Co poradzić, od zawsze miałem alergię na głupotę

Widzę, że nadal nie wyciągnąłeś wniosków. Trudno - sam na siebie pracujesz ;)

slawus: Arkadiusz sprawdził się jako "kosa na niereformowalnych" i tacy są mu przydzielani :)

hehe, 40-to letniego chłopa ciężko zreformować.

SilverT, to nie chodzi o Wędrowca że jest zły, bo tak uważa tylko jego grupa "podopiecznych" ;) czyli mniejszość na forum, ja od Wędrowca nie mam ani jednego warna

(i oby tak dalej bo jak razem z Arkadiuszem na mnie wejdą to długo nie przetrwam, hehe)

ale to żarty, a tak na poważnie to z tymi ostrzeżeniami to forum może nie długo wyglądać jak takie dla małolatów + ogłoszenia na allegro: "odpracuje warna na pio za 1 zł".

ja rozumiem, zawodowych troli trzeba sprzątać, ale trochę luzu, śmiechu i przymróżenia oka na jakieś pierdoły na pewno nie zaszkodzą nikomu

PS i tu znów muszę się bardzo poważnie zastanowić czy kliknąć "dodaj odpowiedź", czy czasem nie dostanę kolejnego ostrzeżenia za "niepotrzebny cytat",

bo wg mnie bez cytatu ta odpowiedź sensu nie ma dla kolejnych czytających, ale to moje zdanie i mogę się mylić ;)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności