Skocz do zawartości

"Ten czas" moderatora?

Grisham

Rekomendowane odpowiedzi

@slawus - Spójrz na swój licznik ostrzeżeń ;-)

@Grisham poprostu jeszcze trochę musisz "chleba zjeść na pio" :) dostosuj się do panujących zasad, a jeżeli nie to licz się z banem i już :)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fikas, widzę go po lewej stronie zawsze jak tu jestem :)

ale szkołę skończyłem już dawno temu i nie zależy mi na świadectwie z czerwonym paskiem, nigdy mi nie zależało,

przez 6 lat na tym forum nigdy do nikogo nie skakałem (przynajmniej pierwszy), nie ubliżałem, jak mogłem to pomogłem, nie spamowałem itp itd.

takie jest moje zdanie, utwierdzone po wielokrotnym czytaniu regulaminu. Chyba nikt poważny na tym forum się tymi ostrzeżeniami nie przejmuje, bo od tego mniejszej emerytury nie będzie. Najbardziej to chyba boli ogłoszeniodawców na forum bo ban = nowe konto = słaba reputacja.

A na forum siedzę bo lubię i interesuje mnie ta tematyka i wątpię aby jakikolwiek wpływ na ilość moich klientów miało to czy ja tu pisze czy nie pisze

albo czy przy moim nicku data rejestracji jest z przed 6 lat czy nowa.

Dlatego już pomału nadmieniam że trudno będzie doczekać 6 lat pod jednym nickiem na tym forum, a na amnestie nie liczę,

To nie jest z mojej strony jakiś atak na moderatorów, nic do nikogo nie mam, piszę to raczej po to aby wszyscy traktowali się poważnie, bo to nie forum łonetu, ale branżowe, czyli dla dorosłych ludzi i tak chyba powinni się wszyscy traktować,

dla przykładu sprawa poruszona nawet w tym temacie:

ja wystawiłem ogłoszenie (dawno temu ale pamiętam), Fikas zauważył że nie podałem danych firmy, nie dał ostrzeżenia tylko wysłał mi pw abym poprawił

(dla mnie normalne zachowanie), a ktoś za to samo dostał ostrzeżenie, bezsensu, wygląda jak "polowanie" aby ktoś się pomylił, albo nie tak coś napisał,

wstawił cytat, to dostanie warna, tak jakby dający warna miał z tego jakąś dziką radoche :)

naprawdę, brakuje jeszcze tylko ogłoszeń "odpracuje warna na pio za 1 zł."

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

no to powiedzmy od razu, że Wędrowiec jest bee i fuj...(sruu) ale bez niego i jemu podobnych byłby tu niezły syf... sam bym nawalał ogłoszenia codziennie :)

Czy ja wiem, ja nigdzie nie pisałem, że jest zły czy niesprawiedliwy - przynajmniej do momentu, jak zaczął pieprzyć o tym, że dla mnie jest specjalny Regulamin, bo on ma takie widzimisie.

niby tak, tylko ciekawe, czy zmartwychwstanie po banie? :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Czy Jezusowi się to opłacało? To kwestia dyskusyjna :D

A tak na poważnie to przecież od dawna wiadomo, że na PIO panuje następująca zasada: Fikas, nie Fikas, oto jest pytanie. Jak Fikas to ban, a jak nie Fikas to nie ma bana. I tak to się moi mili Panowie tutaj kręci.

seowyszbanner.gif

Tak na szybko

CZYTAJCIE REGULAMINY ;)!;)!;)!!

Grisham tak dla Ciebie napisz mi którego słowa nie rozumiesz z postu https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=463791

wiem że na maturze wystarczy zrozumieć tylko 30% ale tutaj wymagane jest zrozumienie i przestrzeganie regulaminów w 100%

Przenoszę temat do odpowiedniego działu

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

ja na maturze musiałem wiedzieć 100% bo się pytania losowało ;) ahh ta stara :)

w sumie jedyny warn to zamiast ogłoszenia raz na tydzień ;) i raz wystarczy dać by to zrozumieć ot logika :)

pozdrawiam

idę komara ciąć bo jutro się wypompuje honorowo rano ;)

bez moderatorów to miejsce nie miałoby sensu :)

a co do okresu, to ja nie wiem jak u was, ale moja "koleżanka ma cały miesiąc"

bo albo jest przed, albo po, albo w trakcie :)

a co ogłoszenia na 1 stronie to są ludzie co systematycznie to robią, ;) ja znalazłem jednego bez problemu :) "miło" tak ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

heh, nie wiem czy współczuć koleżance czy Tobie :)

ja też jestem weteran po starej maturze, ale to było dawno temu a forum to nie matura, to społeczność gdzie rozmawiają ludzie, dorośli,

moderatorzy są częścią forum, jak nie będą tolerowani przez userów, to userów nie będzie, o tym powinien pamiętać właściciel forum.

mylące jest przeświadczenie że skoro się jest modem na dużym forum branżowym gdzie userom zależy na "współpracy", to można robić co się podoba,

zostać modem to powinno być wyróżnienie i tak to powinni modzi odbierać, a nie jak "ciężką pracę i walke z hu... wie kim",

dawanie jakieś warny bez porozmawiania i zapytania użytkownika o co biega oznacza lekceważenie człowieka, ja to tak odbieram i pewnie wiele innych osób.

Najlepszy

Ludzie! Ostrzeżenie to nie więzienie. Jest ono informacją dla użytkownika i moderatorów o "wybrykach". Tylko w wyjątkowych sytuacjach użytkownik dostaje odpoczynek bez wcześniejszego ostrzeżenia.

Czy moderator ma zapisywać sobie tego typu informacje na kartce, a do użytkownika wysyłać PW?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Irek, wybryki wybrykami ale na tym forum ostrzeżenia zajeżdżają przedszkolem, ja jako dorosły gość jak nagle widze że mi ostrzeżeń przybywa na pasku,

a inny dorosły gość który mi go dał/daje nawet nie raczył wcześniej nic napisać do mnie że nie rób tak chłopie bo tu tak nie wolno, to dla mnie to nie jest normalne,

i nie pisz mi że regulamin, że coś tam sroś tam, każde forum ma regulamin, każde jest spamowane, trolowane, i o dziwo na żadnym przez xx lat nawet jednego ostrzeżenia, a tu jestem na granicy bana, nie wydaje mi się że to przez mój uciążliwy charakter czy niereformowalność na starość, uważam inaczej i tyle.

ostrzeżenie to nie więzienie, tylko x 10 i ban i Panowie moderatorzy mają to w duu..hehe..pie, bo nie ważne że któryś user przez ileś lat napisał 1000 postów,

przez co pomógł 10 tys. innym osobom a na forum zarejestrowało się kolejnych 1000 userów,

ale w 1% postów źle coś zrobił, napisał, więc ban, czyli po polskiemu wypierd...j. proste, to jak dla mnie nie jest normalne i tyle

PS wiem jaki mam licznik ostrzeżeń, jak jakiemuś modowi brakuje dać bana, aby się dowartościować to śmiało

Najlepszy

Slawus dostałeś bana? Nie. To czemu płaczesz? 90% ostrzeżeń (przynajmniej ode mnie) jest po tym jak inni UŻYTKOWNICY zgłoszą posty łamiące regulamin.

Posta założyła osoba z którą wymieniłem się kilkoma PW, tłumaczyłem, odpowiadałem na pytania. Na co osoba ta pisze później, że generalnie to nie wie czy te ostrzeżenia (za to samo po raz kolejny) są słuszne bo nie chce się jej przczeczytać regulaminu no i tak poza tym to lubi sobie potrolować. O jaki biedny skrzywdzony żuczek.

Jeżeli po raz kolejny dostajesz ostrzeżenie za cytowanie i dalej cytujesz w ten sam sposób - to chyba jednak jesteś niereformowalny? Czy też mod powinien wcześniej po raz kolejny zapytać czy przypadkiem nie miałeś jakiegoś ukrytego celu po raz kolejny bez sensu cytując pół ekranu?

dymna.jpg

Szanowni Państwo Userzy,

dzisiaj nastał wielki dzień "prawie-amnestii"

w bardzo prosty sposób można sobie ująć 10% ze swoich warnów:

- wystarczy wejść na stronę Fundacji Ani Dymnej, zrobić przelew na minimum 50zł (50zł = +10%) i wysłać mi info na PW:

podam adres, na który należy wysłać potwierdzenie przelewu i zdejmuję 10%...

dzisiaj nastał Dzień Spamera na PiO

zapraszam

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności