Skocz do zawartości

layout - pierwszy

panek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zacząłem dzisiaj prace nad swoim pierwszym projektem :)

proszę o wszystkie krytyki i uwagi :)

projekt nie jest ukończony, ale już wolę słyszeć porady i komentarze na początku.

w miarę możliwośći będę aktualizował projekt.

Robiłem do tego momentu ok 1h

https://upload2.fototube.pl/pics/2012/03/21...fc6eb0a5555.jpg

Usiądź wygodnie, popatrz na projekt i zastanów się czy to Ci się podoba, czy spędziłbyś czas na takiej stronie (ja nie).

Na moje to powinieneś zacząć od nowa. Ćwicz, ćwicz, ćwicz. Nie publikuj wszystkich prac do póki nie dojdziesz do pewnego poziomu a tym bardziej nie publikuj prac nieskończonych.

Takie moje zdanie.

E.

Czytaj tutoriale, wzoruj się innymi pracami (w celach treningu).

Jeśli myślisz, że edukacja jest droga powinieneś zobaczyć jak droga jest głupota.

Pierwszych, czwartych ani jedenastych prac nie dajemy jeszcze do oceny. Przede wszystkim tworząc layout z miejsca musisz myśleć o czytelności i użyteczności witryny - zatem, czy jako zwykła osoba bez problemu byś się po takiej stronie poruszał.

Webmastering, kodowanie & programowanie

Więcej informacji na moim profilu

Zapraszam na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności