Skocz do zawartości

Crakand - nowe narzędzie do pozycjonowania

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Już po pierwszych testach.

Po dwóch dniach zabawy z softem mam 1500 dobrych linków dofollow. Baza jest pierwsza i nieodfiltrowana. Efekt oczywiście będzie zależał od wyszukania dobrej listy i odfiltrowania jej. Soft jak widać działa. Może nie jest to demon prędkości, ale w tle spokojnie może sobie chodzić i dodawać. Dużą zaletą jest to, że autor zapowiedział ciągły rozwój softu i wzbogacanie go o nowe produkty niszowe. I tutaj widzę niszę w której program może odnieść sukces na Polskim rynku. Robiłbym właśnie taki soft co dodaje do takich skryptów co nie dodają trzy programy: OmniADD, Publiker i DonLinkAge. Na razie eksport linków jest niedopracowany. Wyciąga linki, ale ze śmieciami typu: login, hasło itp. Dobrze by było żeby wyciągał tylko czyste linki do profili. Program jak wspominali poprzednicy przydałoby się wpakować w jakieś ładne pudełeczko. No i może czymś innym go pakować, bo przy trzech plikach antywirus wyje.

Podsumowując: Program wart zainteresowania!

Więcej...

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Coś ten eksport linków przez exporturl.exe z bazy nie tak wychodzi. Cały czas mi wyciąga eksport z pierwszego projektu. Z kolejnych projektów już nie chce wyciągnąć linków. Czyściłem przed następnym projektem cfg/cookie.txt a on dalej mi wyciąga linki nie z ostatniego projektu a z pierwszego.

OK mogę już coś napisać więcej o nowym uaktualnieniu:

Skrypt forum:

* Dosyć popularne więc powinno być więcej wpisów niż w przypadku PHP-FUSION

* Tak samo jak w fusion będzie można pingować profile aby lepiej się indexowały

* Zastanawiam się nad możliwością dodania opcji: dodawania postów na forum

* Tym razem w programie będą 2 foldery PHP-FUS i Board?

* Jeszcze pracuje nad poprawą skuteczności

* tym razem konfiguracja będzie odbywała się poprzez przyjazne GUI

* Szybkość bez zmian w późniejszych wersjach to poprawie lecz będzie można uruchamiać wiele instancji

* Zaciemnianie kodu + lepsza autoryzacja poprzez AESa z serwerem. Logowanie IP hostów łączących się z serverem aby program nie był uruchamiany w wirtualnej maszynie.

Wg mnie sorrow troche idziesz zla droga. Pewno ten skrypt forum to bedzie SMF, ew. phpBB. Zasadniczo tam gdzie Twoj skrypt zadziala to fora sa juz masakrycznie zaspamowane i maja standardowe zabezpieczenia. Trzeba wziac jeszcze pod uwage, ze skrypty forum maja czesto sporo modyfikacji i skrypt juz nie doda. Ogolnei mowiac fora to nie jest dobry pomysl (nawet jak jest to tylko 1 typ), bo skutecznosc bedzie mala, a baza z kazdym dniem malala.

Lepiej trzeba bylo zostac przy takiej koncepcji jak na poczatku, czyli zrobic dodawarke do jakiegos mniej popularnego skryptu, a fora to kazdy jedzie przeroznymi softami - cala masa ich jest.

Poza tym powinienes popracowac nad szybkoscia - wielowatkowosc jest priorytetem.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Ja bym próbował uderzyć może w Joomla?

Żeby dodawać automatycznie do Joomla (należy doinstalować do Joomli moduł obsługujący XML-RPC: MetaWeblog API)

Może dużo stron na Joomla ma zainstalowany XML-RPC?

Tak mi to po głowie chodziło już od miesiąca.

:)

Mybb

+ Jeszcze pytania w stylu:

jeden plus jeden równa się...

__

Co robiłem przy projekcie z webmini easyr dir czy w programu do fakturowania: gdzie trzeba było słowie napisać dwanaście i dwa gorsze :)

_

Teraz pytanie czy ktoś korzystał :)

https://www.crackedseotools.com/seo-softwar...-bot-2-6-crack/

Projekt jest zamknięty:

Suport jedynie dla programu do rejestracji w PHP fusion.

https://en.wikipedia.org/wiki/Reinventing_the_wheel

Aktualnie zajmuje się innym ciekawszym projektem poświęciłem na niego rok a jest gotowy w 90% :) a musiałem przysłowiowo się odmóżdżyć.

_____

Jak by ktoś był zainteresowany sposobami łamania captach, kody przykłady np Mybb oraz innych tego typu zabezpieczeń

Proszę pisać na kontakt małpa dodawarka kropka info

np.

* łamanie czegoś prostego phpbb2

* Qlweby

* Otwarty mini

* SecureImage

* Czy captchy takie jak w programie "Forum Bot 2.6 Crack"

itp podobne

Parę lat temu próbowałem sił z reCaptcha program był gotowy i wtedy akurat zmienili sposób wyświetlania kodów obrazkowych :)

Dla ciekawskich, to na początku próbowałem zabrać się do tej captchy przez bibliotek opencv. Ciekawe narzędzie pozwala na detekcje twarzy czy przedmiotów nawet w czasie rzeczywistym. Jedyny problem z tą bibliotekom jest taki iż nauczenie rozpoznawania jednego obiektu może trwać od 24 godzin do tygodnia. Program działał dwa dni i dałem sobie z tym spokój. Ale pod koniec złamałem ją standardowym sposobem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności