Skocz do zawartości

Czy istnieje tani audyt seo dla bloga?

Rekomendowane odpowiedzi

Szukałem kogoś, kto spojrzy na bloga WordPress i da wskazówki co i jak poprawić/zmienić, czyli wykona taki audyt seo na zasadzie np.

- adresowania wpisów

- adresowania katagorii czy index, follow czy może noindex follow itp.

- tytułowania wpisów, kategorii,

- tagownia

- przyjrzy się artykułom i podpowie, jak pisać artykuły bardziej seo

- podpowie jakie zastosować pluginy by blog szybciej się wczytywał, może nawet sam coś tam zrobi w tym zakresie;

- ustawi mi plugin np. seo ultimate bardziej pod długi ogon

- i może jakies inne podpowiedzi.

Znalazłem usługi audytu seo za ok 500-600 zł brutto. W skład takiej usługi wchodziło o wiele więcej. Raz nawet dałem ogłoszenie ale odezwał się ktoś, kto nie bardzo wiedział chyba na czym to polega, bo nie bardzo potrafił mi napisać co otrzymam w ramach wykonania takiej usługi, gdyż sam dokładnie nie wiem co w skład niej wchodzi, byłem ciekaw co otrzymam za zapłatę. Nie wiem czy analiza swoj jest potrzeba. Zależy mi na czymś naważniejszym.

W takim razie mam pytanie, czy ktoś w ogóle świadczy profesjonalnie usługi audytu seo dla małych blogów stron i jakiej ceny mogę się spodziewać? Czy może te 500-600 zł to abolutne minimum nawet dla prywatnego bloga o hobby itp.?

@Szukałem kogoś, kto spojrzy na bloga WordPress

W blogu opartum na WordPress nie ma co audytować nie ma co też poprawiać, więc audyt SEO nie jest Tobie potrzebny.

Tu masz co potrzeba za free zamiast audytu: https://www.google.pl/search?hl=pl&q=wo...ess+seo+wtyczka

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A jak chcesz darmowy audyt, to możesz sobie przeanalizować stronę na przykład z pomocą tego:

https://woorank.com

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Szukałem kogoś, kto spojrzy na bloga WordPress i da wskazówki co i jak poprawić/zmienić, czyli wykona taki audyt seo na zasadzie np.

- adresowania wpisów

- adresowania katagorii czy index, follow czy może noindex follow itp.

- tytułowania wpisów, kategorii,

- tagownia

- przyjrzy się artykułom i podpowie, jak pisać artykuły bardziej seo

- podpowie jakie zastosować pluginy by blog szybciej się wczytywał, może nawet sam coś tam zrobi w tym zakresie;

- ustawi mi plugin np. seo ultimate bardziej pod długi ogon

- i może jakies inne podpowiedzi.

Znalazłem usługi audytu seo za ok 500-600 zł brutto. W skład takiej usługi wchodziło o wiele więcej.

za 500/600 brutto ? bierz w ciemno bo za to co napisałeś plus badanie fraz/konkurencji i sugestie jak i pod jakie grupy docelowe pisać to ja biorę 3K minimum.

Samo dobre rozeznanie się we frazach i dopasowanie do nich podziału na kategorie i tagi to ładnych kilka godzin ...

Adresacja , myki techniczne to tylko dopasowanie wtyczek do koncepcji ...

Nie zapomnij o dobrym zabezpieczeniu WP bo ostatnio jest masakra z atakami na WP

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Co powinno wchodzić w skład audytu seo dla bloga hobbystycznego na wordpressie, który ma powiedzmy 3-4 konkurencyjne strony www?

Interesuje mnie, jeśli wykupię taką usługę, co otrzymam z zamian? Do tej pory wyczytałem, że będzie to oprocowanie w formie pisemej o tym, co należy poprawić/zmienić na stronie z propozycją fraz kluczowych itp?

Co powinno wchodzić w skład audytu seo dla bloga hobbystycznego na wordpressie, który ma powiedzmy 3-4 konkurencyjne strony www?

Interesuje mnie, jeśli wykupię taką usługę, co otrzymam z zamian? Do tej pory wyczytałem, że będzie to oprocowanie w formie pisemej o tym, co należy poprawić/zmienić na stronie z propozycją fraz kluczowych itp?

Najtańszy audyt jaki możesz znaleźć: seoptimer bo darmowy :hi:

Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe!

Czytełem trochę na temat optymalizacji i wydaje mi się, że największy problem mam z adresowaniem, nadawaniem tytułów i url kategoriom, podkategoriom i wpisom a do tego tagom i nie wiem, które zrobić nofollow/noindex a które ewentualnie follow/indeks. Wiem na jakie frazy chciałbym być najwyżej, jakie są najważniejsze. seoptimer jest fajnym narzędzie, przyjrzę mu się bliżej ale on mi nie wskaże, czy to wyżej o czym pisałem jest ok i jak to zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności