Skocz do zawartości

Rozmowa o pracę

Darq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tego co kojarzę, to maksymalna kara za swoje błędy - mogą być 3-krotnością miesięcznego wynagrodzenia.

Bo jakby nie to - to wg. mnie 1 rzecz w takiej branży, części precyzyjnych od jakiś "poważnych" maszyn - może być i XX`XXX zł :)

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

szczerze to jakaś herezja jak dla mnie:)

Mój teść pracuje na tokarce i poniżej 4000 tys nie zszedł z pensją. I nie, to nie Warszawa tylko mała mieścina w której średnia płac to 1500.

Wszystko zależy co robisz i w jaki sposób.

On też ma pensję podstawową chyba 2000 czy 2500 ale od każdego zlecenia ma jakiś profit.

Za więcej niż 1500 zł to się teraz pod biedronką kartony zbiera.

Kolega koledze to opowiadał, więc może nieco ubarwił swoją relację, aby było dowcipnie.

Podejrzewam, że rozmowa wyglądała nieco inaczej, ale sen był podobny: najniższe możliwe wynagrodzenie (przynajmniej na początek, później nie wiadomo przecież) i spora odpowiedzialność. Ale że tak z marszu, bez przeszkolenia... W sumie - wyjdzie w praniu :(

A spytajcie tych na kasie w supermarkecie, ile z własnej pensji oddają po remanencie... :(

Życie.

Life is brutal and full of zasadzkass :(

and kopas w dupas :(

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

nie znacie realiow rynku. sa miasta gdzie sprzataczki bija sie o prace z pensja 600 zl, a 1500 dla informatyka to znosna kasa. sam mam znajomego w podkrapackim, ktory jako kierownik dzialu ma na reke dokladnie 1500 zl i jest zadowolony ze az tyle.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

A spytajcie tych na kasie w supermarkecie, ile z własnej pensji oddają po remanencie... :(

W marketach to wygląda inaczej. Ale w małych osiedlowych sklepikach czy jakiś powiatowych/miastowych sieciówkach często jest tak, że pracownice dostają podstawę pensji (najmniejszą krajową) + jakiś procent od sprzedanych towarów. Niby fajnie, ale problem pojawia się, jak wrzucają cię na sklep z jakąś inną pracownicą, która sobie podbiera z kasy pieniądze, a potem masz to zwrócić z własnej kieszeni.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Spoko, ja byłem u notariusza podpisywać jakiś dokument związany z darowizną i rzuciłem hasło w stylu "przy tej kwocie już 1000 zł w tą czy w tamtą nie robi różnicy" a notariusz na to - na jak nie robi, przecież to dużo pieniędzy - moje pracownice dostają po 1200 zł wypłaty :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Za więcej niż 1500 zł to się teraz pod biedronką kartony zbiera.

Żart czy ironia? ;)

Interesując się SEO i tworzeniem stron, na pewno zainteresuje Cię też zarabianie przez internet

może jesteś fanem samochodów, motocykli, rajdów? Z niecierpliwością czekasz na powrót Roberta do F1? Zajrzyj na sporty motorowe

dokładnie! doświadczenie! Może nie na sklepie ale zaraz po LO, żeby zarobić na studia miałem przygodę prawie roczną z biedronką. Na rękę miałem 1700 zł. Teraz zarabiają jeszcze więcej. Na sklepie na początek dostajesz 2000 brutto przez 3 msc, potem podwyżka i co roku +100 netto. Wbrew pozorom w tej korporacji jak jesteś ogarnięty to perspektywy masz świetne. Mój szwagier po 2 latach pracy na magazynie został kierownikiem, po 5 rejonowym a po 8 dystryktem. Na konto co miesiąc wpływa pięciocyfrowa suma a ludzie robią za niego. Niestety znam też osoby, które utknęły na kasie 10 lat ale to jak widać zależy od człowieka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności