Skocz do zawartości

Nieuczciwi pozycjonerzy - spamerzy

bt88

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Max, ale "mój spam" jest zajebiszczy, a "spam kogos" jest be. Tak zawsze było i jest. Wmawia się innym, że moje jest cacy, bo wnosi cos do sieci, a kogoś jest be, bo nic nie wnosi a jeszcze zawala moje słitaśne wartościowe storny jakąś papką.

BTW dla mnie nie ma już (jeszcze kiedyś myślałem inaczej, ale patrząc na podrygi G przeszło mi) white, black, wszystko jest szare i dopóki ktoś nie kradnie czyjejś pracy (treści, czy to całe strony, arty, wpisy w katach czy co tam), to jedynym sędzią w sprawie spamu jest G i tyle, amen, bat na plecy i wio. A , że mają algo do ( )( ) i ich walka tak naprawdę polega na pokazówkach i napinaniu wygolonej klaty, to czyja to wina? Spamerów? Czy tych od algo? A to ichj banowanie domen to jedna z najgłupszych kar, jaka może być, bo jak masz bana to o tym wiesz, a jak wiesz to działasz dalej.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

cytat z jego precla

Muzyka disco polo ma tą cechę charakterystyczną, że kiedy "wyrzucą" ją z mentalnej estrady muzycznej jednymi drzwiami, to zawsze znajdzie drugie, żeby na nią wrócić.

Bardzo wartościowe zaplecze, extra treść wnosząca wiele dobrego do polskiego internetu, na pewno zasługuje na topy :) I to na-pewno Białe SEO ?

bt88 mam pokazać więcej białego SEO? czy kończymy dyskusje?

tekst który przytoczyłeś nie został napisany przeze mnie, nawet go nie opublikowałem,

nie jestem wstanie kontrolować wszystkich wpisów pracowników dlatego niektóre mogą być bardziej wątpliwej jakości jednak w 100% zapewniam cie że są to wpisy pisane przez człowieka a nie przez robota. Dodatkowo nie zaśmiecam cudzych stron tylko swoje wiec nic ci do nich.

przykład podam twoich precli:

https://www.picshot.pl/public/view/full/79828

Kolejną różnicą jest to że robię to dla siebie i nie wołam za to od nikogo pieniędzy, gdybyście byli tacy dobrzy w te klocki to nie oferowali byście swoich usług klientom tylko sami rozkręcili jakiś serwis z którego byście się utrzymywali.

widzę że na forum jest większość wyznawców black seo zaślepionych łatwym zarobkiem, nie przetłumaczę wam że niszczycie internet.

Kolejną różnicą jest to że robię to dla siebie i nie wołam za to od nikogo pieniędzy, gdybyście byli tacy dobrzy w te klocki to nie oferowali byście swoich usług klientom tylko sami rozkręcili jakiś serwis z którego byście się utrzymywali.

widzę że na forum jest większość wyznawców black seo zaślepionych łatwym zarobkiem, nie przetłumaczę wam że niszczycie internet.

Nie ważne dla kogo to robisz - ważne, że robisz to samo co inni od niektórych lepiej od niektórych gorzej ...

Z tym niszczeniem to pojechałeś jak "Socjalistyczni przywódcy ludu pracującego miast i wsi" .... :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności