Skocz do zawartości

google mnie zaskakuje miło

adek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dziś legła w gruzach moja koncepcja pozycjonowania wg wiadomości nabytych na forum. Piszemy wszyscy żeby dodawac wolno linki, że strony nowe to minium pół roku i takie tam .

Strona moja www.kredyty-mieszkaniowe-hipoteczne.pl ma z 3 tygodnie, pozycjonowana od 2 tygodni, tydziń temu już byłem na trudne frazy:

Kredyty hipoteczne

Kredyty na mieszkanie

Jest jeszcze fraza kredyty mieszkaniowe ale ona jest gdzieś na 3 podstronie

Na drugiej stronie wyników , dzis patrze a tu pierwsza strona wyników. Nie wydaje mi się żeby był to FSB, dodam że strona dostała na dzień dobry mase linków i jakoś żyje:)

Mogę się nią bawić i testować bo to nie jest strona klienta więc tak czynie

:)

Wydaje mi się, że za długo się tak nie pobawisz... Chociaż ja mam coś bardzo podobnego. Pozycjonuję stronkę pod dość proste hasło, ale rzecz w tym, że kiedy ją brałem jakieś 5 dni temu nie miała nawet title i była tak zaindeksowana w google. Jako, że to stronka nie klienta postanowiłem trochę zamieszać. Po zrobieniu title description itd. przez dwa dni dodałem bardzo dużo linków. Wczoraj patrzę, a moja strona zajmuje 6 pozycję. Najlepsze jest to, że cała strona jest generalnie do d..., słowa kluczowe też są na niej żadkością. Nie cieszę się jednak tak bo wydaje mi się, że to jednak coś w rodzaju FSB. Aha no i dodam jeszcze, że ta 6 pozycja nie występuje na paru DC, ale na większości już tak. Pożyjemy, zobaczymy :)

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Dziś legła w gruzach moja koncepcja pozycjonowania wg wiadomości nabytych na forum.

gdybyś dobrze czytał wiedziałbyś że to o czym tu napisałeś należy do standardowych zachowań google

podniecanie teraz się wysoką pozycją (na początku istnienia strony w indexie) może przyprawić Cię o frustracje za około dwa miesiące

ale, obym się mylił i oby Twoja pozycja ciągle rosła! :)

powodzenia

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

podniecanie teraz się wysoką pozycją (na początku istnienia strony w indexie) może przyprawić Cię o frustracje za około dwa miesiące

ale, obym się mylił i oby Twoja pozycja ciągle rosła! B)

powodzenia

a co w moim przypadku jak strona nie jest nowa w google..? :) Pozdrawiam

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Dziś legła w gruzach moja koncepcja pozycjonowania wg wiadomości nabytych na forum.

gdybyś dobrze czytał wiedziałbyś że to o czym tu napisałeś należy do standardowych zachowań google

ale, obym się mylił i oby Twoja pozycja ciągle rosła! B)

powodzenia

oczywiście czytałem o FSB, ale nie spotkałem się z takim bonusem (1 strona) na tak trudne słowa :)

a co w moim przypadku jak strona nie jest nowa w google..?

przyrost linków robi swoje, nie ma co się dziwić, zahamowanie tego przyrostu prawdopodobnie tez zrobi swoje :)

nie spotkałem się z takim bonusem

nowa strona FSB + dowalona ilość linków, być może też trafiłeś w specyficzne nasycenie odpowiednią treścią. Skończy się bonus, ustanie przyrost linków i jak myślisz w którą stronę to pójdzie? B)

generalnie "niezbadane są zachowania Google" więc grunt to cieszyć się z bieżącej pozycji !!!

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

oczywiście czytałem o FSB, ale nie spotkałem się z takim bonusem (1 strona) na tak trudne słowa :)

A ja się spotkałem, na dwie dość oblegane frazy byłem na drugim i trzecim miejscu. Bądź przygotowany że ta sytuacja się zmieni w najbliższych tygodniach i nie dziw się jak wylecisz na 8 stronę wyników:)

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności