Skocz do zawartości

AddArt pobieraj artykuły i publikuj

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

jeżeli sciągnołeś i przetestowałeś program to i znalazłeś informację o cenie i sposobie zakupu

Wypadałoby nie robić z funkcjonalności i ceny programu wielkiej tajemnicy. Ja np. nie instalowałbym programu na słowo bez opisu funkcjonalności jak to było sugerowane w pierwszym wątku i nie do końca chce mi się go testować jeśli nie wiem ile by mnie kosztował. Po co takie stopniowanie informacji?

Zbiór kilku dobrych katalogów! katalogi.bazeus.pl, różne IP, różne DNSy... Obecnie wszystkie znów darmowe!

"Ja np. nie instalowałbym programu na słowo bez opisu funkcjonalności"

Nie rozumiem przecież chyba wystarczająco jasno napisałem co program robi i jakie ma funkcje. Wiele wątków było o kupowaniu "kota w worku". Po to jest demo żeby tego nie robić.

Jeżeli funkcjonalność programu odpowiada wtedy można go kupić . informacja jak to zrobić jest podana w pomocy. Demo jest również po to abym mogł poprawić niedociągnięcia. Jeżeli opis programu i screny nic Ci nie mówią to znaczy że takiego programu nie potrzebujesz.

Cena pełnej wersji 80zł

Cena pełnej wersji 80zł
Jest to cena netto czy bruto. Wystawiasz fakturę ?

Widzę, że program jest autorstwa programu "Brumek" https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=810467

W tym programie też zbierasz "zaocznie" bezę precli obsługujących XML-RPC ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

"konstruktywne krytyki" nieraz są fajne :) ale jesteś uszczypliwy gorzej niż moja teściowa.
Bo wiem "co za smaczki" mogą być w tego typu programach :) Tak, czy inaczej userą radzę sniffera.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To, że nie jest darmowy niczego absolutnie NIE GWARANTUJE.

Nie jestem oszustem, program nie jest darmowy więc muszę gwarantowac że jest bezpieczny, natomiast uważaj na pomówienia masz już swoje lata więc wiesz czym to może grozić.
Skoro jesteś taki "oficjalny" w takim razie proszę o dane firmy producenta tego programu .
Cena brutto bez faktury program nic nie zbiera.
Oczywiście wystawiasz paragon na zakup programu.

Skończ Mion ju ż tą pyskówkę bo szkoda dnia
Ustalenie firmy która produkuje program oraz czy wystawia fakturę czy też paragon uważasz za pyskówkę? Jestem zainteresowany potencjalnie zakupem, ale chciał bym wiedzieć od kogo kupuję i czy dane podawane w programie są poufne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności