Skocz do zawartości

Wymiana linkami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem świerza w temacie optymalizacji i SEO, mam bloga i chciałabym znaleść osoby chętne do wymiany linkiem. Nie wiem kompletnie jak się do tego zabrac. Być może jest tu ktoś kto mógłby mi w tej kwesti pomóc. Dodam także że zależy mi na linkach widocznych w podstronach a nie na stronie głównej.

Daj ogloszenie do odpowiedniego dzialu. Jednak bezposrednie wymiana linkami nie ma wiekszego sensu bo widac jak na dloni, ze sie umowiliscie miedzy soba.

Mozesz sprzedac link na swojej stronie a kupic na innej. Lub dogadac sie z osoba, ktora posiada wiecej witryn.

Biorac pod uwage, ze nie masz podstawowej wiedzy trudno bedzie jednak oczekiwac, ze zrobisz to korzystnie. Ktos kto sie na tym zna moze Cie najzwyczajniej zrobic w jajo.

pozdrawiam

Jednak bezposrednie wymiana linkami nie ma wiekszego sensu bo widac jak na dloni, ze sie umowiliscie miedzy soba.

To co powiem, to pewnie dla Was herezje, ale:

- wymiana linkiem to forma reklamy, zwiększająca ruch, jesli tylko jest zrobiona mądrze,

- wymiana linkiem z tematyczną stroną nie podpada pod spam raport Google ("partnerstwo" to chyba normalka, zwlaszcza w blogach),

- i (tu moje domysły) jeśli ktoś ma większy "site:" niż Ty, a więc da Ci więcej linków niż Ty jemu, może to mieć jakiś wpływ na SEO.

Kto się nie zgadza, ręka w górę :(

Witam jestem świerza w temacie optymalizacji i SEO, mam bloga i chciałabym znaleść osoby chętne do wymiany linkiem. Nie wiem kompletnie jak się do tego zabrac. Być może jest tu ktoś kto mógłby mi w tej kwesti pomóc. Dodam także że zależy mi na linkach widocznych w podstronach a nie na stronie głównej.

Witam,

jestem zainteresowana wymianą linków. Bardzo proszę o kontakt na: szczepaniak.ewa@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności