Skocz do zawartości

Konia z rzedem kto poleci odpowiednie wtyczki do WP

makensis

Rekomendowane odpowiedzi

Wrzuciłem to wcześniej w zlecenia, ale odzew był tragiczny. Szukam dość sporej liczby wtyczek o specyficznych właściwościach. Jak którąś z wybranych kategorii możecie polecić byłbym wdzięczny. Jak ktoś ma czas i chęci ogarnąć wszystkie to mogę zapłacić.

Poszukuję takie oto wtyczki:

1. widget: podobne tematy z innej kategorii (nie losowo)
  2. widget: podobne tematy z danej kategorii (nie losowo)
  3. widget: wyświetlanie listy podkategorii w danej kategorii
  4. widget: lista np. 5 artykułów z danej(aktualnej) podkategorii (nie losowo! Kolejne od góry/dołu itp.)
  5. moduł: galeria tapet (przyjazne linki, podział na kategorie, upload z FTP)
  6. moduł: filtrowanie postów według określonych reguł
  7. plugin: podział postów na strony i spis treści
  8. plugin: digg this czy inny do podnoszenia postów w danej kategorii (coś jak na osnews)
  9. plugin: gd-star (specjalista od personalizacji tego kombajnu)
  10. plugin: wyróżniane postów w kategorii (np. wg najczęściej czytane itp.)
  11. plugin: priorytet postów w kategorii (zawsze na górze)
  12. pluginy typu: AJAX, jQuery i inne wodotryski
  13. plugin: cache portalu
  14. plugin: zaawansowana wyszukiwarka
  15. plugin: SEO
  16. moduł: spisywanie wyszukiwań na portalu
  17. plugin: social media
  18. plugin: wyświetlanie 5 postów w zakładkach z miniaturką
  19. wyszukiwanie odpowiednich fraz z treści postów i podlinkowanie ich wybraną treścią.

Ktoś polecił, aby problem wtyczek co losowo wyświetlają podobne posty itp. dać wp super cache, ale nie urządza mnie takie rozwiązanie, po kilku godzinach znów będzie trzeba odświezyć cache i cała praca pójdzie na marne..

Co do 19 chodzi o podlinkowywanie zewnętrznymi odnośnikami (kierującymi poza stronę) czy po prostu o wewnętrzne linkowanie (żeby wtyczka rozpoznawała jakąś frazę w poście/na podstronie i automatycznie tworzyła tam odnośnik kierujący do kategorii/tagu/postu)? W tym drugim przypadku - SEO Smart Links.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Ad. 1,2,3,4

Yet Another Related Posts Plugin YARPP

Ad. 5,6,7

komercyjne wbudowane w szablonach solostream

Ad. 8

Sociable polska edycja po modyfikacji

Ad. 9

GD Star rating

Ad. 10

Funkcja featured Posts - najlepsze wbudowanane są w solostream, ale jak wpiszesz featured posts w wyszukiwarce pluginów powinny być wtyczki dostępne

Ad. 11=>Ad.10

Ad. 13 Quickcache

Ad. 15 Seo Ultimate

Ad. 16 Seo Search Terms 2

Ad. 17 Bookmarklovers

Ad. 18 Featured Posts with images

Ad. 19 Related posts SEO /Seo Smart Links

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

@Robbieriviera - wielkie podziękowania, prezentowane przez Ciebie wtyczki doskonale się nadają. Nie sprawdzałem tylko Bookmarklovers i skórek, bo już jedną mam na oku.

Poszukuję jeszcze takich informacji:

Do dostosowania adresu www tekstu jaką stosujecie wtyczkę? SEO Post Link nie usuwa polskich wyrazów z listy.

Widziałem jeden portal co ma świetny podział postów na strony wraz ze spisem treści(https://oclab.pl/poradniki/tworzenie-obrazu-i-kopii-dysku-oraz-partycji-programem-norton-ghost/), spotkał ktoś wtyczkę o identycznych możliwościach - mowa o postach nie stronach.

Odnośnie wyszukiwarki to ktoś może zna wtyczkę co robi z wyników wyszukiwania nową stronę. Np. użytkwonik wpisze "..." i z tego powstanie post z wynikami wyszukiwania czy coś podobnego najlepiej z pominięciem ?search= , aby nie obciążać bazy ciągłym wyszukiwaniem treści.

Przydałaby się też lepsza wyszukiwarka co potrafi doważyć title i tagi - relevanssi nie sprawdza sie/

Do galerii to bardziej by mi odpowiadało coś w rodzaju tapet z możliwością ściągnięcia obrazka w odpowiedniej rozdezielczości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności